PRESREČNA

Velik dosežek za Duo Maraaya

Nejc Simšič
24. 9. 2017, 21.10
Posodobljeno: 25. 9. 2017, 09.45
Deli članek:

Duo Maraaya oziroma Marjetka Vovk in Raay sta postala prva slovenska glasbenika, ki sta podpisala pogodbo z eno od treh največjih svetovnih glasbenih založb.

Po številnih uspehih na domačih in evropskih tleh jima je zdaj uspel tudi veliki met v svetovnem merilu.

Zadnje dni obraza Raaya in Marjetke Vovk krasi širok nasmeh, saj jima je po številnih uspehih na domačih in evropskih tleh zdaj uspel tudi veliki met v svetovnem merilu. Kot strela z jasnega je priletela novica, da sta podpisala pogodbo z eno od treh največjih svetovnih glasbenih založb – Warner Music, ki bo poskrbela za izdajo in distribucijo njunega novega singla Diamond Duck.

»Zdaj je tudi uradno in seveda sva presrečna. Potrebovala sva nekaj dni, da sva se zavedala te priložnosti, ki je le potrdila, da delava v pravi smeri,« je povedal ponosni Raay, ki je skupaj z Marjetko predstavil tudi uradni videospot za skladbo Diamond Duck, ki ji v prihodnjih tednih sledi izid skladbe po državah sveta.

»Veliko smo vložili v to pesem, ki je nekaj novega. Pesem predstavlja premik od ljubezenskih besedil k družbenokritičnim, loteva pa se tematike pohlepa in pomanjkanja vrednot. Mislim, da smo posneli rahlo odštekan videospot, ki odlično dopolnjuje drugačnost in svežino novega singla,« sta še dejala zakonca, ki uspešno pišeta zgodbo o glasbenem duu Maraaya.