Stres

Nina Ivanič razkrila skrivnost

ac
22. 9. 2017, 07.05
Deli članek:

Čeprav je igralka Nina Ivanič polno zaposlena s snemanjem serije Reka ljubezni in gledališkimi projekti, si vsaj enkrat na dan vzame čas, da se odklopi od ponorelega sveta.

Mediaspeed
Nina se pogosto s prijateljicami odpravi v kino.

Osebni arhiv
Rada se razvaja v lepotnem salonu.

»V teh dneh sem tako zaposlena, da skoraj ne vem več, kje se me drži glava. Snemanja in vaje si sledijo po tekočem traku, otroka sta dodobra začela hoditi v šolo, tako da mi dela zlepa ne zmanjka. Seveda vsega tega ne bi zmogla, če ne bi bila v dobri kondiciji. Pridno tečem, najraje imam Pot spominov in tovarištva, z veseljem se spotim tudi med vzponom na Šmarno goro. Ne glede na to, da imam krasnega moža in otroka, vsake toliko potrebujem še malo hrane za dušo. Pa naj bo to razvajanje v lepotnem salonu ali druženje s prijateljicami,« pravi Nina, ki si za svoje prijateljice vedno vzame čas. In prav pri tem smo jo ujeli pred dnevi, ko si je z dvema prijateljicama ogledala premiero filma Spet doma. »Ženskam včasih prav prija kakšen lušten film, v katerem pa je tudi kar nekaj življenjskih dejstev,« je povedala.

Seveda nismo mogli mimo tega, da ne bi iskali vzporednic med Nino in glavno junakinjo filma Reese Witherspoon, ki upodablja sveže ločeno 40-letno mamo dveh ljubih hčerk, Alice Kinney. Nina in Reese sta si fizično podobni. Obe sta postavni, svetlolasi, nalezljivo dobre volje, le da ima Nina več sreče z moškimi – že dolga leta ji ob strani stoji mož Matjaž, ki podpira svojo pridno ženo na celi črti.