Samopromotor

Maja Murko ne želi biti Melania Trump

Teja Pelko
21. 9. 2017, 20.40
Deli članek:

Da se je naš najboljši samopromotor vseh časov podal v predsedniški boj in je že krepko čez polovico potrebnih 5000 zbranih podpisov, je za nekatere kar veliko presenečenje, toda slavček se ne da.

Tibor Golob
Maja Murko in Damjan Murko

Šel bo do konca, saj želi dokazati, da nima konkurence in da se nikogar ne boji. Pa je res tako?

Iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da obstaja nekdo, ki se ga zvezdnik zelo boji, in da je ogroženo mnogo več kot njegovi politična in glasbena kariera. Njegova žena Maja, s katero je poročen že skoraj 10 let, zahteva, da nemudoma neha zbirati podpise, saj preprosto ne želi, da njen mož postane predsednik republike.

MURKO ZA DOBROBIT DRŽAVE NA KOCKO POSTAVIL CELO SVOJ ZAKON

Stvar naj bi bila presneto resna, saj naj bi bila žena v primeru zbranih 5000 podpisov (do česar dejansko lahko zelo kmalu pride) odločena pevca postaviti pred vrata.

Za komentar smo poklicali Damjana, ki nam je govorice delno potrdil: »V predsedniški kampanji sem spet pod velikim drobnogledom medijev, ki spremljajo vsak moj korak, in to je za nekatere moje družinske člane velik pritisk. Kar zadeva to, lahko potrdim, da je tudi v mojem zakonu prišlo do nesoglasij. Žena nikakor ne želi biti prva dama, saj ni pripravljena na tako javno izpostavljanje. Iskreno povedano, mi gre zbiranje podpisov več kot odlično, kar pomeni, da se lahko prav kmalu zgodi, da jih bom zbral potrebnih 5000, z vsakim podpisom pa se stanje pri nas doma poslabša. Zmeraj sem ustregel ženi in naredil, kar je hotela. Zdaj je čas za spremembe, ne samo zame in za državljane, ampak – če ne bo šlo drugače – tudi v mojem zakonu. Vsekakor pa upam, da se bodo strasti do končnih volitev pomirile in da bodo vsi doumeli, da sem blagoslov za našo državo.«