VELIČASTNO

FOTO: Nekateri navijali doma, drugi pa v Istanbulu

Nejc Simšič
19. 9. 2017, 20.35
Deli članek:

Za slovenske košarkarske ase so v velikem finalu navijali tudi številni znani Slovenci in Slovenke. Eni v domačih naslonjačih, spet drugi kar v živo v turški dvorani.

instagram
Pred ekranom v dnevni sobi so se zbrali Manca Špik, Maraaya in duo BQL.

Slovenska košarkarska reprezentanca je osvojila naslov evropskih prvakov, potem ko so njeni junaki v finalu evropskega prvenstva 2017 premagali reprezentanco Srbije. In z našimi košarkarskimi asi je praktično dihala vsa Slovenija, saj ni bilo človeka, ki ne bi spremljal napete tekme v Istanbulu. Ob zmagoslavnem trenutku, ko je bilo jasno, da je Slovenija osvojila evropsko prvenstvo, je završalo tudi na nebu. Ognjemeti, trobila, veselje in kriki sreče. Vse to je bilo slišati v velikem trenutku, ki je povezal vse Slovence, med katerimi je bilo tudi ogromno znanih obrazov iz medijskega sveta. 

IZ DOMAČIH NASLANJAČEV

Za slovensko reprezentanco so v svojih dnevnih sobah, v udobnem zavetju doma, ob hrani in pijači ter v športnem ozračju navijali igralka Tanja Ribič, igralka Katarina Čas, manekenka Prisha, glasbenica Neisha, ki je ob tej priložnosti oblekla navijaški dres s svojim imenom, ki ga je dobila na zadnjem prvenstvu kot VIP-ambasadorka košarkarjev, igralec Jurij Zrnec, zmagovalec šova Bar Črt Banko, oblikovalka Nina Šušnjara, pevka Špela Grošelj, balerina Ana Klašnja, pevka Manca Špik, ki je za slovenske ase navijala kar v družbi Raaya in Marjetke Vovk ter dua BQL, igralec Uroš Smolej, igralec Boris Cavazza, pevka Nina Pušlar, voditeljica Ota Širca Roš, manekenka Iryna Osypenko Nemec, igralka Saša Pavlin Stošić in številni drugi.

V ŽIVO NA TEKMI

Na svojih družbenih omrežjih so se s sliko naravnost iz dvorane v Istanbulu, kjer so veliki finale prvenstva spremljali v živo, pohvalili glasbenik Jože Potrebuješ, ljubljanski župan Zoran Janković, lepotička Ursula Gawish, voditelj Peter Poles s partnerico Niko Veger, DJ Umek, igralec Bojan Emeršič, raper Trkaj in drugi, ki so prekipevali od sreče ob zmagi Slovenije.