Mister Slovenije 2014

Morske radosti je prekinil zlom noge

Teja Pelko
19. 9. 2017, 20.15
Deli članek:

Najlepši Slovenec je poletne počitnice preživel tako delovno kot dopustniško.

Osebni arhiv
Najlepši Slovenec je uspešen tudi v tujini.

Triindvajsetletni mladenič v nasprotju z mnogimi sicer ni eden tistih, ki bi komaj čakali na oddih ob morju, saj ob njem živi – prihaja namreč iz Lucije –, vseeno pa rad poleži tudi na kakšni drugi plaži. Letos je to počel na paški.

»Dopust sem preživel s sestro dvojčico Katjo, njenim fantom in prijatelji v Novalji na Pagu. Zabavo in morske radosti pa je prekinil neljubi dogodek. Sestra si je namreč zlomila nogo, in ker nismo vedeli, kako hudo je, smo se zapeljali nazaj v Slovenijo, kjer so ji dali mavec. Ker je moja sestra zelo pogumna in ker ji ne zmanjka energije, se je odločila, da si zaradi tega ne želi prekiniti dopusta, zato smo se vrnili na Pag. Zadnje dni počitnic smo tako preživeli malce bolj umirjeno, ob dobri hrani in družabnih igrah,« je povedal

Osebni arhiv
Letošnji dopust je Mitja preživel na Pagu.

Mitja.

Najlepši Slovenec tudi doma zelo veliko časa preživi na plaži. »Rad plavam in tudi moja tekaška pot se v toplih mesecih preseli na plažo,« je dejal maneken. Postavni mladenič pa poletja ni preživel povsem brezdelno. Julija je namreč dobil certifikat za osebnega trenerja, kar je bila že nekaj časa njegova velika želja, v kratkem pa ga čaka še praktični del. Pestra jesen se mu obeta tudi na manekenskem področju. Dogovorjen je že za nekaj projektov v Avstriji, upa pa tudi na delo v Londonu in drugih modnih prestolnicah.

Osebni arhiv
Maneken se lahko pohvali z zavidanja vredno postavo, za katero pa pošteno gara.