Ločena

Harry v naravi, Meghan v studiu

snč
19. 9. 2017, 08.30
Deli članek:

V soboto bosta princ Harry in njegova izvoljenka Meghan Markle že skupaj v Torontu, kjer bo on odprl znamenite Invictus games, v teh dneh pa oba na polno delata vsak na svojem koncu sveta.

Profimedia
Soigralci so Meghanine zahteve takoj sprejeli, saj se zaradi njene prepoznavnosti veča priljubljenost serije.

Ker bosta zaljubljenca prinčev prihod v Kanado menda izkoristila tudi kot tedenski dopust v dvoje, morata pred njim toliko več delati.

Bolj različni, kot sta njuni vlogi tokrat, pa skoraj ne bi mogli biti. 

On preprost

Profimedia
V naravo zaljubljeni Harry se je v gozdu izkazal s svojimi veščinami.

Mladino je princ Harry popolnoma prevzel, ko je izurjeno zakuril ogenj v naravi, nato pa je kar brez rokavic trgal koprive za čaj. 

Princ se je namreč v preprostih zelenih kavbojkah in sivem puloverju pridružil otrokom, s katerimi je v gozdovih Essexa vadil preživetje v naravi.

Smisel njegovega druženja seveda ni bila samo zabava, temveč je šlo za eno od njegovih mnogih dejanj, s katerimi se zavzema za ohranjanje gozdov, podeželja in divjih živali po vsem svetu. Tokrat so mu na domačem terenu predstavili delo fundacije Wilderness in njene ključne projekte za ohranjanje narave, nad katerimi je bil princ navdušen.

Nič manj pa ni on naredil vtisa na mlade, saj je, močan, kot je, imel ključno vlogo pri pripravi bivakov iz vej in hlodov. 

Profimedia
Mladim je princ tudi predaval o pomenu ohranjanja narave.

Ona vsa fina

Meghan medtem preživlja čisto drugačne dneve, seveda v elegantni opravi najdražjih blagovnih znamk in popolno naličena v televizijskih studiih. Ker je omahovala, ali bi snemala sedmo sezono megapriljubljene serije Suits, so producenti v navdušenju, ker še naprej igra Rachel Zane, sprejeli nekaj njenih pogojev.

Pospešeno snemanje v dneh, preden k njej prileti Harry, je bila njena zadnja želja, ker si bo nato vzela nekaj prostih dni. Snemanja tako potekajo malodane dan in noč, pa tudi v vsebini serije se je bilo treba prilagoditi Meghan, ki je pač prinčevo dekle. Seksi scene, v katerih je s svojo popolno postavo prej blestela, zanjo namreč ne pridejo več v poštev.

Profimedia
Gledalcem serije Suits se bo po seksi scenah z Meghan Markle le še kolcalo.