Lea Sirk

Nenavaden jutranji ritual mlade zvezdnice

ns
23. 9. 2017, 11.00
Deli članek:

Mlada pevka Lea Sirk, ki bo zagotovo zablestela v novi sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, nam je razkrila svojo nenavadno obliko sproščanja, ko pride ponoči utrujena domov.

Mediaspeed
Ponoči čisti, čez dan pa dela in se posveča družini.

Nastopajoči oddaje Znan obraz ima svoj glas se že intenzivno pripravljajo na začetek oddaje in njihovi dnevi so vse prej kot enostavni. Pod drobnogled smo tokrat vzeli očarljivo pevko Leo Sirk, ki nam je zaupala nekaj svojih jutranjih ritualov in oblik sproščanja.

Kljub številnim uspehom je nerada v ospredju, zato ji večkrat ustreza vloga iz ozadja. Med drugim je spremljala Tinkaro Kovač na Evroviziji. 

Simpatična Primorka Lea se zjutraj najprej posveti otrokoma in se šele nato dodobra prebudi ter preveri sporočila in elektronsko pošto na telefonu. »V trenutkih, ko sem najbolj utrujena, ob prihodu domov s koncerta, po navadi posežem po najbolj bizarni aktivnosti. Začnem čistiti stanovanje. Tako se zna zgoditi, da me boste ob 3. uri zjutraj najverjetneje ujeli pri čiščenju fug,« je v smehu priznala Lea Sirk in dodala, da tudi rada potuje. »Najraje se na potovanje odpravim v dobri družbi z nahrbtnikom,« je dejala Lea, ki se lahko pohvali z uspešnim študijem flavte na Glasbenem konservatoriju v Ženevi. Njeno delovanje je sicer vsa ta leta potekalo nekoliko bolj iz ozadja, kjer se je Lea počutila varno in ustvarjalno. V svojem ustvarjalnem delu ni nikoli zares počivala, je backvokalistka, učiteljica petja in pisanja pesmi za druge. Zdaj pa bo v ospredju zasijala tudi sama.