Jelena Rozga

Po dveh letih in pol prekinila razmerje

Teja Pelko
18. 9. 2017, 20.10
Deli članek:

Kot strela z jasnega je udarila novica, da sta se priljubljena hrvaška glasbenika odločila iti vsak svojo pot.

Instagram
Jelena Rozga in Stjepan Hauser

Instagram
Takole zaljubljena sta bila še 12. julija. Posnetek je Jelena na instagramu pospremila s pripisom: "Ocean ljubezni.

Delovala sta namreč zaljubljena do ušes. Kaj je botrovalo koncu razmerja, sicer ni znano, ugiba pa se, da je bil razlog pogosta razdvojenost.

»S Stjepanom sva se odločila prekiniti najino zvezo in iti vsak svojo pot. Za sabo puščam lepe spomine in se obračam k prihodnosti ter novim življenjskim radostim. Medijem se zahvaljujeva za razumevanje, saj o tej temi ne želiva več govoriti. To je najina skupna odločitev in prosiva, da jo spoštujete,« je pevka sporočila prek svojega predstavnika za medije.

O razmerju je Jelena marca spregovorila tudi za Novice Svet24. »Oba se močno trudiva, da bi bilo najino ljubezensko življenje kar se da normalno. Zelo težko je usklajevati poslovne obveznosti in zasebno življenje. Stjepan ogromno potuje. Sama sem bolj ali manj omejena na Balkan, imam pa nešteto obveznosti, ki jim moram urediti. A če nekoga ljubiš, je vse lažje. Pomagava si s skypom in viberjem, pa se potem počutiva veliko bližje, kot sva v resnici,« nam je takrat dejala.

Stjepan in Jelena sta se za razhod odločila po dveh letih in pol razmerja. Prvič smo par v javnosti skupaj videli na koncertu skupine 2Cellos v Ljubljani julija 2015, svojo romanco pa sta nedolgo zatem tudi javno priznala. Že po pol leta zveze je šel glasbenik na kolena in svojo lepšo polovico za roko zaprosil s prstanom z zelo redkim in dragocenim črnim diamantom.

Vest o prekinitvi razmerja je še toliko bolj šokantna, ker sta se Jelena in Stjepan šele nedavno preselila v skupno stanovanje v središču Zagreba, skupaj pa so ju videvali tudi poleti.