Lara Komar

Radostno poljublja cigansko družinico

Teja Pelko
19. 9. 2017, 07.10
Deli članek:

Ljubitelji telenovel Laro poznajo kot fotografinjo Ireno Rot iz mesta, ki v idilični vasi ob Krki celi strto srce, v resničnem življenju pa je igralka srečno poročena mamica dveh malčkov, starih štiri in dve leti.

Marko Vavpotič / M24
Lara Komar Podpis Zvezdnica je najsrečnejša v družinskem krogu.

Glavna zvezdnica serije svoji družinici posveča ves prosti čas, ki ga ima sicer trenutno zaradi snemanja, ki lahko traja tudi po 12 ur na dan, veliko manj kot običajno.

Malčka sta po mamici podedovala precej genov, saj oba zelo rada nastopata. »Doma je zelo zabavno in pestro. Ves čas so petje, igranje, pravljice – to je naše vsakodnevno življenje,« nam je povedala igralka in dodala, da se malčka med sabo zelo dobro razumeta, med vsemi njimi pa se ves čas krešejo iskre ljubezni, pospremljene s sladkimi poljubčki.

Mediaspeed
Lara Komar in Davide Podpis Lara z možem Davidom

Sinova sta mamico videla že tudi na televiziji. »Ta večji je ob tem rekel: 'Mami dela film.' Enkrat, ko me je videl v spotu, pa je dejal: 'Mama, kaj delaš tam, pridi nazaj!' Jaz pa sem bila zraven,« nam je v smehu razkrila Lara, ki je zelo vesela, da lahko z družino preživi toliko časa – in to tako doma na Opčinah pri Trstu kot na gostovanjih z gledališčem. »Na srečo se lahko tako organiziramo, da smo lahko veliko skupaj. Če grem denimo na turnejo po Italiji, gremo vsi skupaj, vsa družina. Smo kot cigančki. Ves čas se selimo. Na srečo ima moj mož takšno delo, da si lahko tako organizira,« nam je še zaupala Lara.