Zaupala se je dr. Philu

Sinead O'Connor: Edina dobra stvar na moji mami je, da je mrtva

S.R./STA
11. 9. 2017, 07.30
Posodobljeno: 11. 9. 2017, 07.35
Deli članek:

Irska pevka Sinead O'Connor je pred mesecem dni z izpovedjo na Facebooku pošteno prestrašila javnost, saj je opazno obupana povedala, da se vsak dan bori, da ostane živa.

Profimedia
Pevka, ki se je že večkrat spopadala z duševnimi motnjami, bo 12. septembra tudi gostja pri slavnem televizijskem psihologu dr. Philu.

Petdesetletna Sinead O'Connor je sama prosila dr. Phila, če lahko nastopi v njegovi priljubljeni oddaji in odprto spregovori o bolezni ter jo s tem destigmatizira. Kot je razvidno iz napovednika oddaje, je pevka povedala, da ima dovolj tega, da je obravnavana kot norica in žrtev zlorab v otroštvu.

Profimedia
Sinead pri dr. Philu.

Sinead O'Connor je dr. Philu zaupala, da jo je mama pretepala in spolno zlorabljala. Edina dobra stvar na moji mami je, da je mrtva, je povedala pevka. Ob tem je napovedala, da si bo spremenila ime. "Sinead O'Connor ni več, te osebe ni več," je povedala pevka, ki je svetovno slavo dosegla s pesmijo Nothing Compares 2 U.

Irska pevka je v svoji karieri večkrat razburjala javnost, najbolj, ko je v oddaji Saturday Night Live iz protesta proti otroškim zlorabam v Rimokatoliški cerkvi raztrgala sliko papeža Janeza Pavla II.

Profimedia
Sinead pri dr. Philu.