Kaj se dogaja z zmagovalko Talentov?

Velika žalost Line Kuduzović: Talentka povsem na tleh

D. B.
23. 8. 2017, 12.01
Deli članek:

Zmagovalka šova Slovenija ima talent in pevka Lina Kuduzović s pretresljivim priznanjem ganila številne.

RTV Slovenija
Je to cena slave, ki jo plačuje mlada Lina Kuduzović?

Le kdo se ne spomni male Line Kuduzović, ki je s svojim glasom navdušila in pred časom zmagala v oddaji Slovenija ima talent. Danes 14-letna Lina med svoje uspehe poleg zmage v televizijskem šovu POP TV lahko uvrsti tudi drugo mesto v švicarski različici oddaje, tretje na izboru Evrovizija mladih, pred kratkim pa je navdušila v nemški različici oddaje The Voice: Kids (Glas: Otroci). A videti je, da Lina kljub svojim številnim glasbenim uspehom ni srečna. Pred kratkim je namreč na instagramu delila pretresljiv zapis, v katerem je razkrila, kako velika je žalost v njenem srcu.

Preberite tudi: Poglejte, kaj v roki drži Tanja Žagar! Je zmagala v velikosti? Kliknite tukaj!

"To sem želela že dolgo povedati. Zelo čudno se počutim glede tega, kdo sem oziroma za kaj me ljudje imajo. Zdi se mi, da je na koncu dneva vsem vseeno, kaj delam. Nikogar več ne zanimam. Vedno sem se trudila, da bi vas osrečila, da bi vas zabavala, bila pristna in delila svoje življenje z vami, a zdi se, da je vse, kar počnem, povsem brez vrednosti. Zdi se mi, da vse, kar počnem, na koncu nima nobenega učinka. Občutek imam, kot da mi sporočate, da nisem dovolj dobra, ne vem, kaj naj naredim," je zapisala obupana Lina.

Ob tem ganljivem zapisu, ki ga je delila s svojimi sledilci na priljubljenem družabnem omrežju, se številni sprašujejo, ali je to cena, ki jo mlado dekle plačuje, ker je zaslovelo v tako rosnih letih.