Katja Tratnik dala odpoved

Razkrivamo, kje jo boste lahko gledali po novem

Nejc Simšič
13. 8. 2017, 07.30
Deli članek:

Poleg Lili Žagar bo novo informativno oddajo vodila tudi Katja Tratnik, ki jo poznamo kot dolgoletno voditeljico oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, kjer je pred tedni dala odpoved.

Janez Kotar
Voditeljica Katja Tratnik se veseli vodenja nove informativne oddaje.

Voditeljica Katja Tratnik je bila vrsto let nepogrešljiv obraz televizijske oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, a se ji je na koncu že videlo, da ji oddaja ne predstavlja več nobenega izziva, zato je preprosto dala odpoved. A takoj je dobila ponudbo Planet TV, da bi skupaj z Lili Žagar vodila novo informativno oddajo, ki jeseni prihaja na male ekrane.

Bojan Puhek / Planet TV
Katja se veseli dela z Lili in obratno.

»Slovo od sodelavcev na TV Slovenija je bilo težko, smo le bili skupaj dobrih trinajst let. Zadnjih nekaj mesecev sem se precej ukvarjala z vprašanjem, kako naprej. Preteklih pet let, ko imam tudi redno službo, sem večkrat vstajala med 2. in 3. zjutraj, bila del oddaje Dobro jutro, potem pa šla še v redno službo. Za oddajo sem porabila tudi večino dopusta. Saj je bilo jasno, da bom to prej ali slej občutila tudi pri zdravju, a sem kar vztrajala in bila popolnoma izčrpana,« je povedala Katja, ki je v tem času dobila in tudi sprejela ponudbo Planet TV.

»Imela bom bolj urejen vsakdan, predvsem pa več nočnega spanja in končno kak dan dopusta,« je v smehu še dejala Katja, ki se veseli dela z Lili, saj pravi, da imata podobno energijo, in prav zato računa na precej smeha v njuni interakciji.