Ni šlo vse gladko

Skupina Victory: sreča je bila na njihovi strani

tp
11. 8. 2017, 20.45
Deli članek:

Glasbeniki imajo poleti zelo veliko nastopov, kljub temu pa so si vzeli čas za vizualno upodobitev pesmi z naslovom Ljubezen niso metri.

Uroš Raztresen
Člani skupine so bili navdušeni nad čudovitim ambientom, neokrnjeno naravo in toplimi ljudmi.

Spot za omenjeno skladbo, ki so jo preoblekli v domačo vižo, ožlahtnjeno s tamburicami, so snemali dva dni v prelepem zelenem okolju Bele krajine.

Uroš Raztresen
Samo Bdeir, Eva Plešnar in kobila Špela.

Spot popestrili številni nastopajoči V spotu so se članom skupine pridružili Eva Plešnar, Samo Bdeir, KUD Božo Račič Adlešiči, kobila Špela iz Horse Resort Stariha – Lokve in Folklorna skupina Dragatuš. 

Pri tem pa fantom ni šlo vse gladko. »Scenarij je zahteval, da uredim konja za snemanje, jaz pa ga ob odhodu na snemanje še nisem uspel dobiti. Pa sem se ustavil na poti v Belo krajino v lokalu v Novem mestu, kjer sva se dobila s Samom Bdeirom, ki igra v našem spotu. Naključje je hotelo, da je najemnik lokala, kjer sva se dobila, naš stari znanec Srečo (imel je znano diskoteko v Metliki, kjer smo nekoč nastopali). Omenil sem mu, da iščemo konja, pa mi je takoj poklical prijateljico v Horse Resort Stariha – Lokve in smo vse uredili v petih minutah. Druga anekdota pa se je zgodila drugi dan snemanja. Ko smo se s snemanja na prvi lokaciji odpravili na drugo lokacijo, je kamerman ugotovil, da je pozabil nahrbtnik z lečami za kamero na polju, kjer smo prejšnji dan snemali kadre s konjem. Ni mi preostalo drugega, kot da sem se napotil tja in po polju iskal nahrbtnik. Našel sem ga med koruzo,« nam je razkril simpatični pevec in basist skupine Victory Robert Dragar, ki poletni dopust zaradi zasedenosti z nastopi in promocijo novega singla in videospota preživlja po delčkih malo na morju, malo v hribih, malo pa doma.

Uroš Raztresen
Režiser Dejan Babosek med ogledom lokacije snemanja.