Poletni hiti

Sedem alternativ za Despacito

am
14. 7. 2017, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Radio Salomon v letošnjem vročem poletju ne počiva, saj so ustvarjalci poskrbeli za bogate vsebine.

Promo
Enrique Iglesias je znan po številnih uspešnicah, kot so Bailando, Duele el corazon, El perdon in mnogo drugih.

Seveda se vse vrti okoli glasbe. Peta največkrat predvajana pesem na youtubu (2,5 milijarde ogledov v le šestih mesecih, vrh bi morala zasesti že avgusta) je nesporen hit počitnic, kot vse zlajnane uspešnice pa gre tudi ta mnogim že krepko na živce. Če ste podlegli reggaetonu ali pa le iščete alternative za preklemani Despacito, vendar bi radi ostali v trendu zapeljivih latino ritmov, preverite sedem alternativ, ki so jih izbrali ustvarjalci oddaje La Hora Feliz na Radiu Salomon.

Ajdi in Nicolle lahko prisluhnete vsako nedeljo ob 13. in ob torkih ob 22. uri – kjerkoli tudi prek povezave www.radiosalomon.si.

ZAPELJIVEC ENRIQUE

Prva alternativa je Subeme la radio, ki jo je Enrique Iglesias (Bailando, Duele el corazon, El perdon) posnel z navezo Descemer Bueno, Zion & Lennox. Zadnja imata v ognju že Mi tesoro z Nickyjem Jamom, poletja pa ni tudi brez Shakire; Me enamore še posebno dobro zveni ob mojitu. Novi hit njenega sodelavca pri skladbi Cantaje, Malume (Sin contrato, El perderor), je Felices los 4, ki je prav tako duet, in sicer z Marcom Anthonyjem. J Balvin (Safari, 6 AM, Hey mama s Pittbulom iz filma Hitri in drzni 8) napada z Mi gente, Wisin (Vacaciones) in Ozuna pa z Escapate conmigo. Za piko na i je tu še eno manj razvpito ime: Danny Ocean z Me Rehuso.

Radio Salomon
Poletja ni brez Shakire.