Mobilna verzija
19:36 21. september 2017

Od nekdaj lepa je Zvezdana živela!

ns
16 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Med pregledom fotoarhiva smo tokrat izbrskali fotografije priljubljene voditeljice in dramske igralke, ki pravi, da danes uživa življenje bolj kot kadarkoli.

zvezdana mlakar

Z gubami se ne obremenjuje, pravi. Foto: Arhiv Svet24

Priljubljena igralka ljubljanske Drame in voditeljica pogovorne oddaje na nacionalni televiziji, Zvezdana Mlakar, je že večkrat priznala, da jo je življenje dodobra preizkušalo, prestala je številne vzpone in padce, o katerih brez zadržka govori in s tem pomaga tako sebi kot drugim.

zvezdana mlakar 2

Danes je 57-letna igralka srečna, saj veliko dela na sebi. Foto: arhiv

Zvezdana je razkrila, da za obraz skrbi z metodo krepitve obraznih mišic, z dobrimi kremami, spancem in vodo ter pulzno mezzoterapijo.

Zvezdana pa je med drugim že večkrat odkrito spregovorila tudi o tem, da se staranja ne boji več. In prav ob pregledu fotoarhiva je videti, da je iz leta v leto bolj srečna. Ko pogledamo fotografijo, na kateri je Zvezdana stara 20 let, in tisto od danes, lahko rečemo, da je 57-letna igralka videti več kot odlično. »Ne trudim se ugajati, saj je to že zdavnaj za mano. Ko pogledam nazaj, vidim, kako sem se iz tihe, pridne in nesamozavestne deklice izklesala v močno in samozavestno žensko, igralko, ženo in mamo treh odraslih sinov. Zdi se mi, da sem že vse življenje poklicana in zavezana resnici. Jo raziskujem, se ukvarjam z ljudmi in njihovimi zgodbami ter čustvi in obenem zdravim sebe. Življenje me je brusilo in ves čas se spreminjam, se luščim in sem bližje resnici,« iskreno pove priljubljena igralka.

zvezdana mlakar 20 let

Tako je bila Zvezdana videti pri 20 letih. Foto: arhiv

Vaš prispevek