Zabava

Pričakoval je, da mu bo bolj vroče

Teja Pelko
19. 5. 2017, 21.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Dan po Jonasu Žnidaršiču je na vroči stol sedel glasbenik Jože Potrebuješ, pri peki pa so Ladu pomagali Jasna Kuljaj, Danijel Šmid - Danny, Tilen Artač, Jure Sešek, Vincencij Cankar, Tara Zupančič, Gašper Bergant, Lucija Ćirović, Igor Ribič in Miha Brajnik.

POP TV
Jože Potrebuješ je dokazal, da se zna smejati tudi na svoj račun.

Jože je moral šale na svoj račun prenašati skoraj tri ure, pekom pa je nato milo za drago vrnil v svojem slogu – s pesmijo.

IMEL JE VELIKO TREMO

»V resnici sem imel veliko večjo tremo pred nastopom, kot je bilo potem. Sem mislil, da mi bo bolj vroče. Saj sem slišal kakšno na svoj račun, normalno, niso pa bile šale pod pasom in tako zelo pikre, kot sem pričakoval, da bodo. Psihoza tega žara je kar velika. Ko sem sprejel ta izziv, so me mnogi spraševali, ali sem prepričan, da sem se prav odločil. Glede na to, da sem šele zadnji dan izvedel, kdo bodo moji peki, sem imel kar dosti dela, da sem o vseh pripravil 'protiudarce'. Za vsakega sem pripravil tri različne govore glede na jakost njihove peke. Pri meni je sicer glavni problem to, da nisem govorec. Težko mi je stati pred občinstvom brez inštrumenta in nekaj povedati samo z besedami. Jaz imam za svoje orožje glasbo. Šele ko sem v roke prijel ukulele, sem dobro povedal tisto, kar sem želel,« je odločitev za glasbeni zaključek pojasnil Jože.

POP TV
Na žaru z Ladom Bizovičarjem

NAJBOLJ GA JE NAVDUŠIL TILEN

Po njegovem mnenju si ga je od vseh najbolj privoščil Tilen Artač. »Očitno me je res do potankosti preštudiral. V določenih detajlih me morda pozna celo bolj, kot poznam samega sebe. Res je bil top,« nam je razkril Jože. Ni pa nikomur ničesar zameril. Da je res tako, dokazuje tudi dejstvo, da so z ekipo žurali do treh zjutraj.

V peki so uživali tudi gledalci, med katerimi smo tudi tokrat opazili precej znanih obrazov, med njimi Jana Plestenjaka, Jonasa Žnidaršiča, Martino Ipša, Andreja Škufco, Mirana Mikija Vlahoviča, Salome, Rosvito Pesek in Borisa Kopitarja, kako se bo na žaru držal njihov šef, pa so si prišli ogledat tudi vsi člani skupine Čuki.