NEPOZABNO

Zabavalo se je več kot 5000 žurerjev

bb
18. 5. 2017, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Na Prepihu nad Novim mestom se je v zgodnjih nedeljskih urah končal še en vikend glasbe in zabave, ki je trajal kar dva dni, obiskovalci pa so uživali v narodnozabavnih melodijah in napevih dalmatinskih balad.

sašo švigelj
Dražen Zečić

Začelo se je s Petkovo pumpo Radia Veseljak, ki je na Dolenjskem proslavila svoj deseti rojstni dan, in nadaljevalo s še večjim sobotnim žurom, Aktualovo galamo, na kateri je množico navduševal kralj dalmatinske glasbe Dražen Zečić. Na Gorjance se je vila dolga kolona avtomobilov, z registrskih tablic pa je bilo razbrati, da je drugi Vikend na Prepihu privabil ne le Dolenjce, ampak tudi Belokranjce in Posavce, marsikdo pa se je pripeljal tudi od drugod.

Sašo Švigelj
Aktualov Dean je skrbel, da se je kolesje drugega večera vrtelo v pravo smer, polno glasbe in energije.

ŽUR DO JUTRA

V soboto zvečer se je na Aktualovi galami zbrala še večja množica kot v petek, saj ima dalmatinska glasba na Dolenjskem res veliko privržencev, Dražen Zečić pa je ime, ki se mu ljubitelji romantičnih besedil in čustvenih melodij res težko uprejo. Splitčan, ki bo letos praznoval 50 let, je svoj sloves in pričakovanja množice upravičil ter je nastop pred navdušenim občinstvom potegnil krepko čez dogovorjeni dve uri.

Sašo Švigelj
Vsi se strinjajo, da je bilo nepozabno!

Pred koncertom in v premoru sta razgrete obiskovalce na delovni temperaturi ohranjala odštekana in simpatična Aktualova voditelja in ob koncu marsikdo kar ni mogel verjeti, da je ura že krepko čez drugo zjutraj. Na koncu so bili zadovoljni vsi, tako obiskovalci kot organizatorji, ki so v prireditvenem šotoru v dveh dneh našteli okoli 5000 udeležencev, in čeprav je bilo na Prepihu ves čas res veselo in energično, sta oba večera minila brez kakršnegakoli omembe vrednega incidenta.

Sašo Švigelj
Pred restavracijo Prepih je žuralo več kot 5000 zabave željnih.

Sašo Švigelj
DJ Bucy v akciji