Mobilna verzija
22:30 23. oktober 2017

Okradli Klemna Bunderlo?!

Teja Pelko
0 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Za simpatičnega zvezdnika zadnji dnevi niso bili prav nič prijetni. Med flash mobom, ki so ga v znanem ljubljanskem trgovskem središču pripravili ob prihajajočem muzikalu Vesna, v katerem bo upodobil Sandija, je namreč ugotovil, da mu je izginila denarnica.

Klemen Bunderla, policist in policistka

Klemen nam je zaupal, da sta bila policist in policistka zelo prijazna in profesionalna. Foto: osebni arhiv

Klemen je imel denarnico ves čas v kostumu, v notranjem žepu usnjene jakne, da je ni več, pa je ugotovil na Viru pri Domžalah, kjer so po flash mobu nadaljevali vaje, ko je hotel zase in za Nušo Derendo, ki igra teto Ano, plačati kavici.

»Ko smo čakali na vajo, sem Nuši predlagal, da bi šel po kavici za naju v sosednji bar. In potem me je oblil leden pot – kje je denarnica?! V kostumu je ni bilo več, prav tako ne v nobeni od torb. Šibal sem v avto, vse premetal, našel cel kup robcev, kovancev in Kajinih špang ter gumic, denarnice pa nikjer! Šibal sem nazaj v Citypark, kjer smo imeli promocijo, šel po istih poteh, na informacije, nikjer je ni bilo. Preklical sem vseh pet plačilnih kartic in čakal par dni, vmes pa redno klical in obiskoval informacije, če bi se denarnica slučajno kje pojavila. Želel sem si namreč nazaj dobiti vsaj dokumente. V denarnici je bilo k sreči samo 10 evrov gotovine, zato pa čisto nova osebna in vozniška (dal sem ju delati ravno konec aprila), pa zdravstvena in klubska kartica za v fitnes ter slika Kaje, ko je bila še mala punčka,« nam je zaupal Klemen.

flash mob muzikal Vesna

Klemen je imel denarnico v notranjem žepu usnjene jakne. Foto: Tinca in Urban Kolman

OBOŽEVALCE IMA TUDI MED ORGANI PREGONA

Po šestih dnevih pa je obupal in poklical policijo, da je naredila zapisnik. Zaradi natrpanega urnika sta policist in policistka voditelja obiskala kar v službi. Ker sta mu prihranila pot na policijsko postajo Moste, jima je v zahvalo podaril majice Aktuala in še avtogram za sodelavko Violeto, ki je njegova velika oboževalka. Klemen bo zdaj počakal še kakšen dan, če bi se denarnica slučajno pojavila, morebitnemu najditelju pa obljublja nagrado – vstopnici za katerokoli predstavo in presenečenje.

Značke: klemen-bunderla , kraja

Vaš prispevek