Vroči stol

Dve uri je moral prenašati žalitve

Teja Pelko
18. 5. 2017, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Lado Bizovičar je po glasbeniku Janu Plestenjaku, predsedniku države Borutu Pahorju ter igralcu in režiserju Borisu Kobalu tokrat na vroči stol posadil legendarnega igralca in voditelja Jonasa Žnidaršiča.

POP TV
Jonas Žnidaršič

Pri tokratni peki so žar mojstru pomagali komik in voditelj Jure Godler, pisateljica, igralka in voditeljica Desa Muck, komik, prevajalec in pisatelj Boštjan Gorenc - Pižama, voditelj in učitelj retorike Boštjan Romih, voditeljica Miša Molk, voditelj Jože Robežnik, upokojeni boksar Dejan Zavec ter igralec in voditelj Rado Mulej.

POP TV
Miša Molk in Jonas Žnidaršič

ZVEZDNIK UŽIVAL V PEKI

Čeprav je Jonas v dveh urah slišal marsikakšno pikro na svoj račun, tako glede zasebnega kot poklicnega življenja, pa ga njihove besede niso čisto nič prizadele, nasprotno. Kot nam je namreč zaupal po Žaru, je v peki zelo užival. »Dobro je bilo. Prav luštni so bili,« nam je dejal zvezdnik in dodal, da se peki kakšnih povračilnih ukrepov nimajo bati. Najverjetneje (tudi) zato, ker jim je na koncu vrnil milo za drago.

POP TV
Jonas Žnidaršič Na žaru z Ladom Bizovičarjem

V peki so zelo uživali tudi gledalci, med katerimi smo opazili tudi precej znanih obrazov, med njimi Jana Plestenjaka, Iva Boscarola, Ano Klašnja, Darjo Zgonc, Majo Sodja in Alenko Kesar.

Kako se je na žaru držal glasbenik Jože Potrebuješ, pa vam bomo razkrili jutri.

POP TV
Jure Godler, Boštjan Romih, Jonas Žnidaršič in Boštjan Gorenc – Pižama