Talentirana

VIDEO: Ilka prijateljem pokazala še nekaj, kar "obvlada"

ns
17. 5. 2017, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Slovenska vrhunska smučarka Ilka Štuhec, ki je svoje oboževalce po navadi puščala brez sape zaradi smučarskih dosežkov, je zdaj postregla z novim presenečenjem.

Twitter
Takole je zaplesala s prijateljico Taro Bohak in njenim soplesalcem Davidom Odstrčilom.

Naša trenutno najuspešnejša smučarka Ilka Štuhec je imela za seboj res pestro in uspešno smučarsko sezono, zaradi katere pa ni zanemarjala svojih hobijev, sploh tistih, ki so povezani z rekreacijo.

Prijatelji so ji v šali pisali, da bi morala biti del šova Zvezde plešejo, a sama ve, da za tovrstni šov verjetno niti nima časa. 

Pred kratkim je svojim oboževalcem in prijateljem postregla z novico, da naravnost obožuje ples, in kot se lepo vidi, pri Ilki ne gre samo za ljubezen do plesa, ampak ima res velik talent za plesne korake. Nadela si je plesne čevlje z visoko peto in v precej izzivalni plesni obleki pokazala svojo vrhunsko plesno eleganco in talent. »Ko rad plešeš in je tvoja najboljša prijateljica tako prijazna, da ti malo posodi soplesalca ... nastane nekaj takega,« je vedno nasmejana Ilka pripisala k videoposnetku, na katerem pleše s prijateljico Taro Bohak, plesalko standardnih in latinskoameriških plesov, in njenim soplesalcem Davidom Odstrčilom iz Češke.

Ja, Ilka je res ženska mnogih talentov, ki preprosto uživa v vsem, kar počne, pa naj bo to divjanje po zasneženih strminah ali pa korakanje v čutnem plesu.