Kylie našla princa

Vse ljubezni žepne Venere

sn
21. 4. 2017, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Komaj dva meseca sta minila, odkar se je avstralska pevka Kylie Minogue razšla s svojim dolgoletnim fantom. A postavni 29-letni igralec Joshua Sasse je očitno že pozabljen, ona pa spet zaljubljena.

Profimedia
Naklonjenost med princem in pevko je bila menda očitna že dolga leta.

profimedia
Vir z dvora: "Kylie je bila v angleški kraljevi družini vedno priljubljena in pogosto njihova gostja ..."

Oseminštiridesetletnica si je končno našla sebi primernega moškega, 57-letnega angleškega princa Andrewa. Za žepno Venero, kakor pravijo drobni in lepi pevki, sicer velja, da nima sreče v ljubezni. Za njeno največjo ljubezen, rock zvezdnika Michaela Hutchencea, se tako še do danes ni razjasnilo, ali je storil samomor ali je bil žrtev perverzne spolne igrice. Tudi s pevcem Jasonom Donovanom in francoskim igralcem Olivierjem Martinezom se ji nikakor ni izšlo … niti z Joshuajevim predhodnikom, španskim modelom Andresom Velencosom, čeprav je bilo pet let videti, kot da sta rojena drug za drugega. 

Vse je za nekaj dobro

Prav sloves nesrečno zaljubljene lepotičke pa je bil razlog, da sta si s princem postala bližja. Februarja, ko je bila sveže samska, jo je Andrew namreč poklical in izrazil obžalovanje ob koncu zveze. Kmalu za tem je bila Kylie povabljena na britanski dvor, kjer ji je princ Philip izročil priznanje za zasluge pri gradnji dobrih odnosov med Veliko Britanijo in Avstralijo. In takrat sta se z Andrewom spet videla … in menda se videvata še zdaj.

Na dvoru so z novim parom menda na moč zadovoljni, saj je imel princ Andrew le eno srčno izbranko – vojvodinjo Yorško Sarah Ferguson, s katero je bil poročen od leta 1986 do 1996 in s katero ima dve hčerki, princesi Beatrice in Eugenie.