Zabava

Prihaja: Aktualov pozdrav poletju in največja roštiljada v Sloveniji

K.N.
20. 4. 2017, 15.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Po vseh razprodanih Aktualovih koncertih premierno prihaja nov, še bolj odbit, še bolj odmeven dogodek – AKTUALOV POZDRAV POLETJU IN NAJVEČJA ROŠTILJADA V SLOVENIJI 2017.

Tokrat so združili nepozabno »fešto« in roštilj - najboljša možna kombinacija, ki ponuja super zabavo ter dobro jedačo in pijačo. Na vas čakata dva nepozabna dogodka združena na enem samem mestu! Aktualov koncert bo poletje pozdravil na najboljši možen način. Za nepozabno zabavo bo poskrbelo kar enajst vrhunskih glasbenikov tako slovenske kot hrvaške estrade. V ritmih novega glasbenega spektakla pa bo dišalo po okusnih dobrotah iz žara. Torej, Aktualov poletni koncert in največja roštiljada v Sloveniji! To je dogodek, ki ga nikakor ne smete in si ga tudi ne želite zamuditi!

Dogodek, ki ga še ni bilo!

Kardeljeva ploščad v Ljubljani, se bo v petek 2. junija prelevila v prizorišče nepozabne zabave, saj prihaja čisto nov Aktualov koncert in največja roštiljada v Sloveniji. Ob 16. uri bo že zadišal žar, kjer pridejo na vrsto tisti še posebej lačni z ALL YOU CAN EAT čevapčiči!

Koncert in roštiljada. To pa še ni vse!!

Za vas pripravljajo tudi številne zabavne in družabne igre, tekmovanja in tudi zabavo za otroke. Najpogumnejši se boste lahko preizkusili v različnih kategorijah in tekmovali v hitrosti, spretnosti in vztrajnosti. Kdo bo najhitreje pojedel največ čevapčičev? Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače se boste lahko družili tudi ob številnih zabavnih družabnih igrah, svoje fizične spretnosti pa bodo preizkušali najmočnejši Slovenci. Čaka vas tudi pravi »Roštilj fight«, kjer bosta Klemen Bunderla in Jure Godler začinila dogajanje ob velikem boksarskem ringu. Priča boste tudi posebnem tekmovanju »Zvezde pečejo«, kjer se bodo znani Slovenci spoprijeli z roštiljem.

Ko se dan prelevi v noč in prve zvezde osvetlijo nebo, začenjajo z glasnim Aktualovim koncertom, ki bo odmeval daleč po Ljubljani in tudi tokrat ne bo pustil svojih Aktualovcev ravnodušnih. Z vami bo kar 11 vrhunskih glasbenikov tako slovenske kot tudi hrvaške estrade. Poletje bodo pozdravljali: Nina Donelli, Djomla KS, Bojan Ristić & Brass Band, Davor Borno, skupina Tequila, Ines Erbus, Petkova Pumpa, Saša Lendero, Aktualova Galama, Mambo Kings in Jasmin Stavros!


VSTOPNICE že v predprodaji! Že od 9,90 eur!
Najcenejše vstopnice so že v predprodaji na vseh bencinskih servisih Petrol, Poštah Slovenije ter ostalih Eventimovih prodajnih mestih. Kliknite TUKAJ.

Dan, ki ga ne smeš zamuditi! Aktualov pozdrav poletju in največja roštiljada v Sloveniji!

Preveri, kako so zažurali na letošnjem Aktualovem dnevu žena. Kliknite TUKAJ

Spremljaj oddajo Aktualova Galama vsak petek med 17:00 - 20:00 na frekvencah Radia Aktual. Kliknite TUKAJ

Spremljaj radijsko oddajo Petkova Pumpa vsak petek med 20:00 in 00:00 uro. Kliknite TUKAJ.

Lokacija prizorišča: Kardeljeva Ploščad. Za ogled lokacije kliknite TUKAJ


Organizator: Event24