Še bo plesal

Zanikal, da je šlo za kuhinjo

tp
20. 4. 2017, 21.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pevec skupine Čuki Jernej Tozon je bil zadnjih nekaj tednov še posebno zaposlen, saj je svojim že tako veliko obveznostim dodal še eno – ples.

Miro Majcen
Jernej in Jagoda sta od sebe vedno dala svoj maksimum.

Sodelovanje v šovu Zvezde plešejo je vzel zelo resno. S soplesalko Jagodo Batagelj sta tako vse dneve pridno vadila, ob nedeljah pa z vloženim trudom vsakič znova navduševala gledalce in sodnike.

Vse do te nedelje, ko sta se morala na presenečenje oboževalcev in sotekmovalcev, najbolj pa na lastno presenečenje posloviti od oddaje. »Tako kot vsi sotekmovalci sva tudi z Jagodo močno presenečena nad izidom. V vsak ples sem dal resnično sto odstotkov sebe. Nočem se spuščati v sodniške ocene, čeprav mislim, da sva bila z Jagodo včasih mogoče malo prenizko ocenjena v primerjavi z drugimi. Navsezadnje je to le šov in vsak teden znova seveda pričakuješ, da lahko izpadeš. Sva pa vseeno presenečena, da sva izpadla, saj sva bila po sodniških ocenah za quickstep uvrščena dokaj visoko. Z Jagodo sva zagotovo imela še marsikakšnega plesnega aduta v rokavu in še veliko več za pokazati ljudem v prihodnosti, a žal se je razpletlo, kot se je. Zahvaljujeva se vsem, ki so naju podpirali in verjeli v naju ter navsezadnje tudi glasovali za naju vsako nedeljo,« je ob izpadu povedal Jernej.

osebni arhiv
Jernej z Jagodino hčerko Ivo

KRIŽARJENJE NI RAZLOG ZA ODHOD

Na komentarje nekaterih na družbenih omrežjih, češ da je bila vse skupaj kuhinja in da je moral iz šova izpasti, ker gre s Čuki na delovno križarjenje, pa se je Jernej odzval z naslednjimi besedami: »Z moje strani je bilo vse izpeljano korektno. Križarjenje traja le en teden. Moja letalska vozovnica je bila kupljena že veliko pred izpadom iz oddaje, za let po oddaji 24. aprila. Naslednja oddaja Zvezde plešejo pa je na sporedu šele teden dni po mojem prihodu, saj je 30. aprila zaradi praznikov ne bo in tako zaradi križarjenja ne bi čisto nič zamudil.«

Jernej je za plesno izkušnjo zelo vesel in sporoča, da bo še naprej plesal, le da ne na parketu oddaje Zvezde plešejo, ampak na odrih in pod njimi med koncerti skupine Čuki.