Martina Ipša

Večno zvestobo si bosta obljubili junija

Teja Pelko
21. 4. 2017, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Komičarka in njena partnerica, pa tudi menedžerka, Janja Zdolšek sta se po enajstih letih odločili, da svojo zvezo tudi uradno zapečatita.

Mediaspeed
Martina Ipša in Janja Zdolšek

Veliki dogodek bo junija v hotelu Habakuk v Mariboru, vabila zanj pa sta razposlali že pol leta pred njim, saj sta si želeli, da bi bili takrat ob njiju res vsi, ki ju imata radi.

Organizacijo poroke sta prepustili profesionalcem na tem področju, saj se s tem ne želita ukvarjati. »Midve sva povedali najine želje, zdaj pa je na ekipi, da to izpelje. Na dan poroke nočem skrbeti za nič drugega kot za to, da se imam fino, tako kot vsi drugi. Če je poroka stres, potem to nima smisla,« je pojasnila Martina.

KLASIČNE BELE OBLEKE NE BO

Barvni spekter poroke bo belo-črn z dodatki rdeče. »Če ne bi bilo rdeče barve, bi morala irokezo pobriti, in to bi bilo res naporno,« nam je v smehu dejala Martina. Poročno obleko bo obema naredila modna oblikovalka Rika Zadravec, ki komičarki tudi sicer šiva oblačila. »Predvsem si ne želiva, da bi bili videti enako. Oblikovalki sva zato naročili, naj nama naredi obleki, ki bosta v najinem stilu ter prilagojeni najinemu karakterju in postavi. Najbolj pomembno je predvsem slednje. Jaz bom imela bele hlače in malo posebno belo srajco s pisanimi detajli. Ne vem še, ali bom imela tudi suknjič. Za Janjo pa ne vem točno, saj želim biti presenečena,« nam je povedala Ipša.

Marko Vavpotič / M24.si
V poroko sta vpeta tako 6Pack Čukur kot njegova žena Nika. On bo na poroki nastopal, ona pa je zadolžena za vso okrasitev.

ŽELITA ŽUR DO JUTRANJIH UR

Dekleti sta na poroko povabili 80 gostov. Čeprav bo med svati kar nekaj članov njunih družin, pa bodo prevladovali njuni prijatelji in poslovni partnerji. »Prišla bo cela garnitura stand up komikov iz Srbije, Bosne in Hrvaške, s katerimi delava,« nam je razkrila Martina. Poroka se bo začela popoldne, sledila bo večerja, nato pa zabava. Za slednjo bodo s svojim nastopom skrbeli (tudi) 6Pack Čukur & The Hangover Ladies. Ker si želita žur do jutranjih ur in ker prazna malha ne stoji pokonci, bosta hrana in seveda pijača na voljo vso noč. »Moj pogoj je bil, da hrane ne sme zmanjkati, saj se mi to zdi zelo pomembno. Želim, da je hrana na voljo ves čas, tako da si jo ljudje lahko večkrat vzamejo. To bo tako kot piknik – hrana je tam, pijača je tam, pivo si bodo lahko ljudje sami točili, če si bodo želeli. Želiva, da bodo ljudje sproščeni. Če bodo na koncu tega dogodka rekli: 'Veš, kaj, to je bila pa res dobra žurka', sva naredili, kar sva si zadali,« je zaključila Martina.