Mobilna verzija
05:22 21. september 2017

Pevec z angelskim glasom navdušil publiko

gt
0 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Društvo za ohranjanje običajev Ločič iz občine Trnovska vas je tisto, zaradi katerega je minuli petek prenekatera obiskovalka v kulturnem domu v Trnovski vasi potočila kakšno solzo.

Isaac Palma

Argentinski slavček, Isaac Palma Foto: Gabrijel Toplak

Isaac Palma, ki nedvomno velja za eno največjih pevskih odkritij šova Slovenija ima talent 2016 in je očaral tudi našo pevko Manco Špik, je pripravil prvi samostojni koncert. Po slabih dveh urah petja pa požel precejšen aplavz. »Pesmi bodo romantične. Slovenske, španske, latinske, naučil sem se nekaj hrvaških,« je pred nastopom dejal Palma. Kljub številnim nastopom priznava, da je tokrat nekoliko drugače. »To je moj prvi samostojni nastop. Ljudje so tukaj samo zaradi mene. Prisotne je malo nervoze, ampak v tem ne vidim nič slabega. To je normalno,« je bil iskren argentinski slavček, ki je v Sloveniji že dobro leto in pol ter se je v tem času naučil precej dobro slovensko. Hvaležen je organizatorju, ki mu je ponudil priložnost, da se tokrat predstavi, ter publiki, ki ga tako dobro sprejema.

Isaac Palma - za obrez

Isaac Palma nedvomno velja za eno največjih pevskih odkritij resničnostnega šova Slovenija ima talent 2016. Foto: Gabrijel Toplak

Vaš prispevek