Nepozabno

Gorski zdravnik pozvonil na Šmarki

Nejc Simšič
19. 3. 2017, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Avstrijski zvezdnik Hans Sigl je v soboto dopoldne obiskal priljubljeno Šmarno goro, nad katero je navdušen, in pravi, da zdaj ve, zakaj toliko ljudi redno obiskuje to priljubljeno pohodniško destinacijo.

D.T
Pozvonil je za srečo!

Obisk zvezdnika serije Gorski zdravnik Hansa Sigla se bo nedvomno zapisal v zgodovino, saj takšne evforije, kot je bila v četrtek pred trgovskim centrom v Šiški, še dolgo ne bomo ponovili.

Hans Sigl je med obiskom Šmarne gore povedal, da je na vrhu prelepo in je vesel, da je lahko šel na vrh.

»Ljubljana je zelo lepa in imamo prekrasno vreme,« je povedal Hans, ki je sončno vreme včeraj izkoristil tudi za ogled Šmarne gore, katere obisk smo prejšnji teden prvi razkrili prav v Svetu24.

Hansa so skupaj z ženo Susanne dopoldne odpeljali na vrh Šmarne gore, kjer se je navduševal nad prelepim razgledom, seveda pa ga je tam pričakala tudi novinarka Pop Ina Tanja Divac, ki mu je razložila, zakaj mora nujno pozvoniti na tamkajšnji zvonec. 

»Pravijo, da želje ne smeš povedati na glas, tako da ta skrivnost ostane pri meni,« je v šali dejal Hans Sigl, ki je nad znamenitostmi naše prestolnice več kot navdušen. »Res sem doživel prelep sprejem, vašo deželo obožujem in hvala vsem za te prelepe trenutke, ki sva jih ženo doživela ob tem dvodnevnem obisku Ljubljane,« je dodal simpatični zvezdnik, ki je tudi na Šmarni gori naredil nekaj selfijev s presenečenimi obiskovalci, ki so bili ravno tisti trenutek na vrhu.

D.T.
Hansa je na vrhu Šmarne gore pričakala popinovka Tanja Divac.