Mobilna verzija
16:19 20. oktober 2017

Zdaj gre zares: Maja Martina bi ostala prva, ampak ...

T.L.
1 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Eden od plesnih parov se bo moral posloviti.

08_Maja-Martina_Miha

Maja Martina in Miha v akciji. Foto: Miro Majcen/POP TV

S plesom tanga na pesem La cumparsita sta v prvi oddaji Zvezde plešejo slavila Maja Martina in njen soplesalec Miha. V prvi oddaji tudi noben od 12 parov ni izpadel, zdaj pa je "prijaznosti konec": po seštevku točk žirije in gledalcev se bo par z najnižjim številom točk moral posloviti.

V prvi oddaji ni izpadel noben par, saj bodo vsi dobili priložnost, da se pokažejo v standardnih in latinskih plesih. Kdor je v prvi oddaji plesal standardni, bo v drugi latinski ples in obratno. Točke sodnikov se bodo seštele iz prve in druge oddaje. Glede na razvrstitev na lestvici se bodo točke pretvorile od 12 za zmagovalni par do ene točke za zadnje uvrščenega. Drugo polovico točk pa bodo tekmovalci dobili od telefonskega glasovanja. Tudi ta lestvica se bo pretvorila v točke od dvanajst do ene. Tisti par, ki bo imel seštevek točk sodnikov in telefonskega glasovanja najmanjše, bo ta konec tedna zapustil oddajo.

Maja Martina je po zmagi prejšnji teden povedala: "Še nekaj ur po oddaji nisem čist dobro dojela, kaj se mi je zgodilo v zadnjih treh urah. Ves adrenalin in vsa energija, ki je šibala skozi mene, je bila res neverjetna. Zmage seveda ne dojemam kot zmage, pa to res ne govori iz mene neumna slovenska skromnost, samo realen pogled. Očitno sva najin tango odplesala tako dobro, da sva prevzela vodstvo - nič pa nimam proti seveda, če na tem mestu ostaneva. A pred nami je še 10 oddaj, še ničkoliko mnenj sodnikov, nekaj milijonov mnenj občinstva, še kar nekaj polnih lun, mlajev, hormonskih nihanj, novih mlečnih zob in, nenazadnje, plesnih izzivov. In še vedno ostajam v šovu zaradi užitka,  izzivov in novih znanj in ne zmage." 

Vaš prispevek