Mobilna verzija
08:02 17. oktober 2017

Sabina je tretjič postala mamica, tudi v tretje deklica

Teja Pelko
2 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Za članico ansambla SNG Drama Ljubljana in igralca Jerneja Čamplja je bil 16. marec prav poseben dan. Na ta dan sta se namreč razveselila prvega skupnega otroka.

Sabina Kogovšek in Jernej Čampelj

Sabina in Jernej sta se razveselila deklice Mine. Foto: Katja Kodba / SNG Drama Ljubljana

Sabina Kogovšek ima iz zakona z igralcem Jurijem Zrnecem že dve hčerki, Leni in Lolo, za Jerneja pa je to prvi otrok.

Eva Jesenovec in Sabina Kogovšek

Sabina v predstavi Pomona novembra lani. Foto: Mankica Kranjec

Sabina je ob tem veselem dogodku na facebooku zapisala: »16. marec je preprosto lep dan! Zdaj smo Nejc, Sabina, Leni, Lola, Mina!« 

Zveza Sabine in Jerneja

Da se med igralcema nekaj plete, je (javnosti) prvič postalo jasno, ko je Sabina prišla na premiero predstave Ne stavi na Angleže v SiTi Teatru konec januarja 2015. V predstavi je igral tudi Jernej, na koncu pa mu je med prvimi čestitala.

Igralka se je med nosečnostjo izvrstno počutila. Z malčico v trebuhu je celo stala na odru, in sicer v vlogi prostitutke Fay v predstavi Pomona, z novim letom pa jo je nadomestila Mia Skrbinac.

Veselili sta se sestrice

Ob premieri nam je zvezdnica povedala, da se hčerki zelo veselita, da bosta postali starejši sestrici, česa več pa nam ni uspelo izvedeti, saj igralka svoje zasebnosti – tako kot njen partner – ne želi deliti z javnostjo.

Agropop 1

Novopečenega očka (na fotografiji skrajno levo) bomo kmalu lahko gledali na odrih širom Slovenije. V muzikalu Alpska saga bo namreč upodobil Sandokana. Foto: Boštjan Tacol

Vaš prispevek