Cesarica Ilka

VIDEO: Klemen in Anita posnela pesem za Ilko

am
25. 2. 2017, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Klemen Bunderla in Anita Gošte, simpatična sredina jutranja voditelja Radia Aktual, sta te dni posnela pesem za našo zlato smukačico Ilko Štuhec.

M24.si
Klemen Bunderla in Anita Gošte navdušujeta z novo himno.

Aktualovci in aktualovke so navihanima jutranjima voditeljema, ki tu in tam skupaj tudi zapojeta, poslali res ogromno všečkov, komentarjev in v njih nov izziv, ki sta ga z veseljem sprejela! Klemen Bunderla in Anita Gošte sta po svoji zadnji pesmi, himni za naše bronaste rokometaše, posnela pesem za našo zlato smukačico Ilko Štuhec z naslovom Cesarica Ilka, ki jo lahko slišite tudi na spletni strani Radia Aktual.

CESARICA

»Razlog za nastanek pesmi so bili preprosto poslušalci Radia Aktual. Ker sva posnela himno za naše bronaste rokometaše in je bila med poslušalci več kot odlično sprejeta, so nama poslali res ogromno prošenj, namigov in izzivov, naj narediva tudi kaj za našo zlato Ilko. Oliverjevo pesem sva izbrala zato, ker ima dušo, in to dušo sva v priredbi želela ohraniti. Na mestu se nama je zdela tudi zato, ker smo ob uspehih naših športnikov vsi zelo čustveni, in pesem je prav takšna. V naslovu pa sva samo definirala, katera je ta cesarica. Torej, Ilka,« sta nam zaupala Klemen in Anita. Slednja je še dodala, da je šlo snemanje tokrat bolj počasi, saj sta se vmes precej zabavala.