Ota Širca Roš

Voditeljica se je po porodniškem dopustu vrnila v studio

bp
17. 2. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Priljubljena voditeljica Pop Ina je po enem letu končala svoj porodniški dopust in se vrnila pred kamere. Za Svet24 je razkrila, kako je bil videti njen prvi delovni dan.

Mediaspeed
Otine vrnitve se je vidno razveselila voditeljica Petra Kerčmar, kar smo lahko videli tudi na malih ekranih.

Ota je vesela, da ima ob sebi dobro ekipo. "Vsi so mi pomagali, da sem takoj 'padla' nazaj v ritem informativne oddaje."

O Otini televizijski vrnitvi se je dolgo ugibalo, saj se ji, kot je povedala, ni mudilo nazaj pred kamere. Sprva je vrnitev načrtovala veliko prej kot po enem letu, a se je na koncu odločila, da le izkoristi druženje s sinom Premom in tako vso porodniško. Vseeno pa priznava, da je komaj čakala ponedeljek, ko se je veselo odpravila v službo. »Večkrat bi morala iti, ko je pa tako lepo nazaj priti,« se je pošalila simpatična voditeljica in dodala: »Pravzaprav se mi zdi, da sem se vrnila z malo daljšega dopusta, vse je tako naravno, le jaz sem malo bolj počasna, z možgani še vedno malo 'na off', pa še to bo hitro minilo.« 

POP TV
Oto je v studiu 24ur za eno leta zamenjala Tara Zupančič.

Veselje v službi

Vedno zabavne voditeljice Ote Širca Roš so se razveselili tudi sodelavci v informativni oddaji 24ur, ki so jo toplo sprejeli nazaj. Petra Kerčmar je recimo Oto pred kamerami pozdravila prva, ko jo je napovedala v oddaji in z njo na to temo spregovorila nekaj zabavnih besed, od sodelavk na Pop Inu pa je dobila posebno presenečenje. Otin prvi dan je bil tako tudi po zaslugi sodelavcev točno tak, kot si ga je predstavljala.

Mediaspeed
Plavolaske so se razveselile tudi sodelavke.