Nov družinski član

Klemen Bunderla in zaročenka Kaja bosta kmalu povečala družinico

tp
17. 2. 2017, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Klemen Bunderla bo topel dom ponudil nekomu z Daljnega vzhoda.

Marko Vavpotič / M24.si
Kaja Kavčič in Klemen Bunderla.

Novi družinski član bo k njima prišel konec februarja. »Kaja študira japonologijo na filozofski fakulteti. Vsako leto na izmenjavo dobijo nekaj japonskih oziroma korejskih študentov, ki običajno stanujejo pri profesorjih. Ker pa je zanimanje tolikšno, da profesorjev zmanjka, iščejo alternative. Običajno so to študenti, ki odstopijo posteljo ali uredijo bivanje pri sorodnikih. Ker imava nekaj prostora v garderobni sobi, sva se odločila, da bova študenta gostila kar midva,« nam je povedal Klemen.

Mladenka oziroma mladenič bo pri njima ostal tri tedne, in to brezplačno. Novega začasnega družinskega člana se Klemen že zelo veseli, ima pa ob tem tudi nekaj pomislekov. »Veselim se novega kulturnega šoka. Najbolj me skrbi, kako bo psička Chilly sprejela novega člana – da ne bo mislila, kdo je ta, ki je ves čas zaspan. (smeh) Malo me je tudi strah, da mi ne bo, če bo fant, Kaje odpeljal na Japonsko,« nam je v smehu dejal radijski voditelj, igralec in pevec.

Za lažje sporazumevanje bo Bunderla malce osvežil znanje angleškega jezika, naučil pa se je tudi nekaj japonskih besed. »'Dober tek' in dobrodošlico bom že znal izreči, za vse ostalo pa imam doma svojo 'Japonko',« je dodal zvezdnik. Študentki oziroma študentu bosta s Kajo razkazala tudi naše lepote. Poleg Ljubljane jo/ga bosta odpeljala še na Gorenjsko, rada pa bi ji/mu pokazala tudi, kaj počneta.