Mobilna verzija
20:47 23. oktober 2017

Zvezdnica šokirana nad dejanjem vandala

A.K. Los Angeles
1 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Slavni pevki v zadnjih dneh ni prav lahko.

Mariah Carey, aleja slavnih

"Preveč lepa si, da bi bila videti kot kit. Takoj moraš izgubiti nekaj kilogramov," je pevki svetoval njen oboževalec. Foto: Profimedia

Letošnje leto pač ni naklonjeno ameriški pevki Mariah Carey. Njeno leto se je začelo z javno sramoto, ko je na novoletnem nastopu zaradi »tehničnih težav« zamočila cel nastop. Zdaj pa se je nekdo odločil, da si Mariah ne zasluži več zvezde na pločniku slavnih.

Ameriška policija preiskuje, kdo je s flomastrom počečkal zvezdo pevke na hollywoodski aleji slavnih v Los Angelesu. Američanka je namreč ogorčena nad vandalovim dejanjem. »Počutila sem se zelo neugodno, ko sem prejela klic, da je poleg mojega imena narisan velik vprašaj,« je dejala Mariah. Zvezdo slavnih je prejela v avgustu leta 2015. Čiščenje njene zvezde pa je bilo ocenjeno na okoli 1500 evrov.

»Vzeli smo prstne odtise s pločnika, zdaj pa pregledujemo posnetke nadzornih kamer,« sporočajo policisti.

Pop diva pa se ne sooča le s sramoto, ki jo spremlja že celo novo leto, temveč tudi z govoricami o njenih težavah z marihuano. Namreč, teden dni pred novoletnim polomom, so jo fotografi ujeli v lekarni, kjer prodajajo medicinsko marihuano.

Vaš prispevek