Zaljubljenca

FOTO: Princ Harry Meghan odpeljal v samoto

sn
10. 1. 2017, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Čeprav je že samo zaradi dejstva, da je princ, pri ženskah v veliki prednosti pred tekmeci, je Harry v odnosu do deklet vedno znova nadvse srčen moški.

Profimedia
Na hladnem Norveškem se Meghan greje v prinčevem objemu.

Očitno se po krvi princa Harryja pretaka kri romantika in kavalirja, saj s svojimi dejanji do nežnejšega spola vedno znova preseneča.

Kako resno si želi, da lepa ameriška igralka Meghan Markle stopi z njim pred oltar, je pokazal s svojo zadnjo romantično gesto.

Popoln mir

Zapeljivo temnolasko je princ namreč povabil gledat najlepše sončne zahode na svetu – in ker se v tem letnem času sonce od dneva najbolj slikovito poslavlja s svojim severnim sijem na Norveškem, sta pač odletela tja. A nastanjena nista v kakšnem od imenitnih hotelov, princ si očitno želi s svojim lepim dekletom užiti popoln mir. Rezerviral je udobno leseno brunarico v majhnem mestecu Tromsø, ki leži v enem od številnih fjordov.

Profimedia
Harry je svojo izvoljenko popeljal na kraj, kjer se severni sij najlepše vidi.

Romantika na višku

»Harry je želel za Meghan pripraviti tako lepo in romantično prvo skupno potovanje, da ga do konca svojega življenja ne bo pozabila. V samoti bosta čez dan skupaj opazovala kite, malo smučala, ponoči pa bosta objeta zrla v nebesni svod in severni sij,« je povedal eden od Harryjevih prijateljev, očitno tudi sam romantik po duši.

Profimedia
Za mestece Tromsø se zdi, da je na koncu sveta.

Ima svetovalca

Vir z dvora pa je razkril, kako se je Harry sploh domislil, da bi Meghan odpeljal na Norveško: za nasvet je prosil preverjeno osebo: Ingeja Solheima, polarnega raziskovalca, ki mu je pred dvema letoma že uspešno organiziral malce nenavadne smučarske počitnice v Kazahstanu, takrat z njegovo tedanjo spremljevalko Cressido Bonas, ki pa nikoli ni veljala za resno kandidatko, da kot njegova žena stopi na britanski dvor.

Profimedia
Celo glavna ulica mesteca Tromsø je videti na moč skromno.