Mobilna verzija
07:13 21. september 2017

FOTO: Princ Harry Meghan odpeljal v samoto

sn Tromsø
1 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Čeprav je že samo zaradi dejstva, da je princ, pri ženskah v veliki prednosti pred tekmeci, je Harry v odnosu do deklet vedno znova nadvse srčen moški.

meghan markle

Na hladnem Norveškem se Meghan greje v prinčevem objemu. Foto: Profimedia

Očitno se po krvi princa Harryja pretaka kri romantika in kavalirja, saj s svojimi dejanji do nežnejšega spola vedno znova preseneča.

Kako resno si želi, da lepa ameriška igralka Meghan Markle stopi z njim pred oltar, je pokazal s svojo zadnjo romantično gesto.

Popoln mir

Zapeljivo temnolasko je princ namreč povabil gledat najlepše sončne zahode na svetu – in ker se v tem letnem času sonce od dneva najbolj slikovito poslavlja s svojim severnim sijem na Norveškem, sta pač odletela tja. A nastanjena nista v kakšnem od imenitnih hotelov, princ si očitno želi s svojim lepim dekletom užiti popoln mir. Rezerviral je udobno leseno brunarico v majhnem mestecu Tromsø, ki leži v enem od številnih fjordov.

tromso

Harry je svojo izvoljenko popeljal na kraj, kjer se severni sij najlepše vidi. Foto: Profimedia

Romantika na višku

»Harry je želel za Meghan pripraviti tako lepo in romantično prvo skupno potovanje, da ga do konca svojega življenja ne bo pozabila. V samoti bosta čez dan skupaj opazovala kite, malo smučala, ponoči pa bosta objeta zrla v nebesni svod in severni sij,« je povedal eden od Harryjevih prijateljev, očitno tudi sam romantik po duši.

tromso

Za mestece Tromsø se zdi, da je na koncu sveta. Foto: Profimedia

Ima svetovalca

Vir z dvora pa je razkril, kako se je Harry sploh domislil, da bi Meghan odpeljal na Norveško: za nasvet je prosil preverjeno osebo: Ingeja Solheima, polarnega raziskovalca, ki mu je pred dvema letoma že uspešno organiziral malce nenavadne smučarske počitnice v Kazahstanu, takrat z njegovo tedanjo spremljevalko Cressido Bonas, ki pa nikoli ni veljala za resno kandidatko, da kot njegova žena stopi na britanski dvor.

tromso

Celo glavna ulica mesteca Tromsø je videti na moč skromno. Foto: Profimedia

Vaš prispevek