Spakirali so kovčke

FOTO: Zvezdniki pred mrazom pobegnili v tople kraje

Teja Pelko
11. 1. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Medtem ko je Slovenijo zajel polarni mraz, je (bilo) kar nekaj našim znanim obrazom zelo vroče.

Profimedia
Večina je odšla na dopust, nekateri pa so domovino zapustili tudi zaradi posla.

Januar so za skok v tople kraje med drugimi izkoristili Nina Pušlar, Tjaša Kokalj Jerala, Anže Škrube, Miha Krušič, Jernej Kržič, Nina Šušnjara in Patricia Peklar.

Mesec december je za glasbenike najbolj deloven mesec v letu, zato ni čudno, da si prvi mesec v novem letu številni vzamejo nekaj dni za oddih. Pevka Nina Pušlar se trenutno z modno oblikovalko in prijateljico Nino Šušnjara mudi v Maroku. Med drugim sta obiskali Casablanco in Marakeš ter se s kamelami podali po puščavi. Glasbenik Jernej Kržič selitev studia in končani miks pesmi, s katero se bo pevka Sara Briški Cirman - Raiven predstavila na letošnji Emi, z ženo Katjo proslavlja na Kubi. Sodeč po objavah na instagramu ga najbolj navdušujejo tamkajšnje stavbe in avtomobili.

Koreograf Miha Krušič je trenutno v Južnoafriški republiki, kjer poučuje ples na eni izmed tamkajšnjih šol. V Miamiju pa se mudita nekdanja mis Eco Universe in mis Earth Slovenije Patricia Peklar in modni oblikovalec Miro Mišljen, ki sicer zadnja leta živi in dela v Barceloni.

Pred nekaj dnevi se je iz Tajske vrnila blogerka in nekdanja mis Universe Slovenije Tjaša Kokalj Jerala. Z možem Klemnom sta v deželi smehljajev tudi praznovala božič in vstopila v novo leto. Koreograf Anže Škrube, ki sicer že nekaj let živi in dela v Los Angelesu, pa je na začetku januarja skočil na Jamajko, kjer je užival v morskih radostih.