Masterchef

Alma Rekić izklesala svoje telo!

bp
10. 1. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Najbolj stroga žirantka kuharskega šova, ki se to pomlad vrača na Pop TV, je zadnje leto veliko vlagala vase in skrbela za svoje telo. V novi sezoni jo bomo občudovali z zelo izklesanim telesom.

Mediaspeed
Alma je v zadnjem letu izgubila kar nekaj kilogramov, za kar je trdo delala.

Žirantka kuharskega šova MasterChef Slovenija Alma Rekić na televiziji velja za nepopustljivo in od kandidatov zahteva najboljše. A nepopustljiva je bila v zadnjem letu tudi so sebe, sploh ko je šlo za zdravo prehrano in rekreacijo.

Grega Wernig
Alma Rekić o izgubljenih kilogramih: "Sama se predobro zavedam, da v življenju ni bližnjic!"

Alma je namreč od prve sezone kuharskega šova izgubila kar nekaj kilogramov, saj si je zadala cilj, da bo izklesala svoje telo. Da je svoj cilj več kot uresničila, je dokazala pred dnevi, ko se je začelo snemanje nove sezone šova, v katerem je videti naravnost fantastična. Alma, ki so jo lani razglasili za femme fatale 2016, je namreč čisto izklesala svoje telo in kar žari od energije. A kot pravi, ni bilo vedno lahko, saj v kuharskem poslu hitro pride do skušnjav s hrano.

»Sama se predobro zavedam, da v življenju ni bližnjic,« je povedala Alma, ki je najbolj stroga prav do sebe, a zdaj je toliko bolj zadovoljna, ko vidi rezultate na svojem telesu, po novem pa predvsem pazi na kombinacijo pravilne hrane. Gledalci bodo Almo lahko občudovali že spomladi, ko se bo na male ekrane vrnila nova sezona MasterChefa Slovenija, kjer bo Alma spet poskrbela za marsikatero pikro sodbo glede hrane novih tekmovalcev.