Tožba

Zvezdnica serije Beverly Hills noseča in obubožana

K.M.
22. 12. 2016, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Igralka Tori Spelling in njen mož Dean McDermott pričakujeta petega otroka, a se ob tem soočata s hudimi denarnimi težavami.

Peta nosečnost igralke Tori Spelling, ki je zaslovela predvsem z vlogo Donne v seriji Beverly Hills 90210, je še vedno zasenčena s številnimi vprašanji o finančnem stanju bodočih staršev. Portal Radar Online je razkril novo tožbo, s katero naj bi se Tori in njen mož Dean soočala. 

Profimedia
Par v začetku leta pričakuje že petega otroka.

Mestna banka v Los Angelesu naj bi po odredbi višjega sodišča v Kaliforniji zvezdniški par tožila za kar 200 tisoč ameriških dolarjev. V tožbi je zapisano, da si je zakonski par 14. decembra 2012, od njih izposodil 400 tisoč ameriških dolarjev, ki bi jih moral vrniti skupaj z obrestmi. Par vse do 2. decembra letos svojih zadolžitev ni v celotni poravnal. Banka pa naj bi od igralke dodatno zahtevala še dobrih 17 tisoč ameriških dolarjev, ki jih je le-ta dvignila septembra letos.

Najnovejša tožba je dodana številnim denarnim težavam para, ki se vlečejo že leta in leta. Tori je bila recimo julija letos obtožena tudi utaje davkov in bi državi morala vrniti več kot 250 tisoč evrov, kar pa vse do danes še ni bilo razrešeno.