Šokantno

Velike filmske ljubezni, v ozadju pa drama in spori

D. B.
22. 12. 2016, 15.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ozadje nekateri od najbolj priljubljenih hollywoodskih filmov je polno drame in sporov.

Profimedia
Claire Danes in Leonardo DiCaprio

Izbrali smo nekaj najbolj šokantnih sporov med soigralci priljubljenih filmskih in televizijskih uspešnic.

1. Claire Danes in Leonardo DiCaprio

Drži, da sta bila na velikem platnu zaljubljen par, vendar sta zvezdnika filma Claire Danes in Leonardo Di Caprio sovražila delati skupaj. Razlog je bil, da sta bila povsem drugačna značaja. "Danesovi so presedale DiCapriove potegavščine sodelavcev in ekipe, medtem ko se je ona DiCapriu zdela zadržana in zategnjena."

Profimedia
Bea Arthur in Betty White

2. Bea Arthur in Betty White 

Težko si je predstavljati, da obstaja kdo, ki ne bi želel biti prijatelj z Betty White, saj se na prvi pogled zdi izjemno všečna in simpatična. Žal nad njenim značajem ni bila navdušena Bea Arthur med snemanjem komedije Zlata dekleta (1985-92). Za New York Times je Betty izjavila: "Bea mi je povzročala težave zaradi mojega pozitivnega odnosa. Jaz sem srečna ves čas in to je Bea včasih razjezilo."

M24
Nick Nolte in Julia Roberts

3. Nick Nolte in Julia Roberts

Menda naj bi se Nick Nolte in Julia Roberts, ki sta skupaj igrala v filmu Ljubim težave, tako sovražila, da sta med snemanjem filma raje igrala z dvojnikom kot drug z drugim. Da bi bilo vse še slabše, sta v intervjujih pljuvala drug čez drugega.

Profimedia
Teri Hatcher

4. Teri Hatcher in ostale "razočarane gospodinje"

Spor Teri Hatcher z ostalo igralsko zasedbo komično-dramske televizijske serije Razočarane gospodinje sega v prvo sezono, igralka pa se je z ostalimi sprla zaradi naslovnice za revijo Vanity Fair. Težave naj bi nastale, ker Hatcherjeva na fotografiji ni bila postavljena v središče, menda pa tudi ni bila najbolj navdušena nad obleko, ki jo je dobila za fotografiranje. Njena soigralka Marcia Cross se je, ko so jo na fotografiranju postavili poleg Hatcherjeve, tako razjezila, da je odvihrala s snemanja.