Domači in tuji

FOTO: To so zmagoslavni dekolteji leta 2016!

bp
13. 12. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pobrskali smo po fotoarhivu in poiskali najbujnejše dekolteje zvezdnic, ki so vse leto razveseljevale s svojimi zapeljivimi oblinami.

Planet TV
Nesporni zmagovalki med Slovenkami sta Jasna Kuljaj in Špela Grošelj.

Profimedia
Kim je vse leto navduševala z dekolteji, zato si med tujimi zvezdnicami zasluži prvo mesto.

Čeprav je modna biblija, priznana in zdaj že legendarna revija Vogue, v zadnji izdaji razglasila, da globoki dekolteji niso več v modi, ampak jih nadomeščajo razgaljeni hrbti, moški vseeno menijo, da so dekolteji zakon! »Z dekoltejem, ki veličastno razkazuje najbolj senzualne hribčke ženskega telesa in je namenjen zapeljevanju ali zgolj razkazovanju, ženska še vedno najbolj navdušuje, pa če to hočemo ali ne,« je povedal svetovno znani stilist številnih zvezdnic, ki prisega razgaljene dekolteje.

Kim nesporna zmagovalka

Čeprav se je po pariškem ropu zvezdnica Kim Kardashian West umaknila iz javnega življenja, nas je vseeno vse leto navduševala z dekoltejem in burila domišljijo. Še posebej takrat, ko je začela nov modni trend in v prosojnih majicah več pokazala kot skrila, tudi bradavičke. Med nesporne zmagovalke se uvrščata tudi njeni mlajši sestri, Kylie in Kendall, seveda pa ne moremo mimo pevke Jennifer Lopez, ki je letos kar nekajkrat pristala na naslovnicah prav zaradi razgaljenih hribčkov.

Jasna in Špela si delita zmago

Mediaspeed
Glasbena diva Helena Blagne šteje 53 let, a pri dekolteju skorajda nima konkurence.

Tudi pri slovenskih estradnicah smo poiskali nekaj tistih, ki so izstopale zaradi dekoltejev. Ena od tistih, ki si zaslužijo visoko uvrstitev, je primadona slovenske zabavne glasbe Helena Blagne, ki pri 53 letih še vedno ve, kako navdušiti moški del občinstva. Visoko pri vrhu je tudi resničnostna zvezdnica, barovka Ivona, ki po operaciji dekolteja ne skriva več. Nesporni zmagovalki pa sta zagotovo voditeljici Jasna Kuljaj in Špela Grošelj, ki sta v oddaji Brez cenzure celo izpeljali slavno bitko dekoltejev. In upamo lahko, da nas bodo vse dame s svojim zakladom navduševale tudi v prihodnje.

Profimedia
Tudi pevka J.Lo je pokazala svoje obline in burila moško domišljijo.