Družinsko veselje

FOTO: Ana z najdražjimi uživa v prazničnem decembru

bp
12. 12. 2016, 09.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Priljubljena igralka je povedala, da s hčerkama in možem veseli december slavi v družinskem krogu in da pri njih vlada smeh.

Mediaspeed
Ana Dolinar, Sebastijan Horvat, Ronja in Nana Ama veseli december najraje preživljajo skupaj.

Ana Dolinar, igralka Mestnega gledališča ljubljanskega in junakinja priljubljene serije Ena žlahtna štorija, ne skriva veselja, odkar je po rojstvu hčerke Ronje še posvojila deklico Nano Amo iz Afrike. Pravi, da z možem, režiserjem Sebastijanom Horvatom, vsak prosti trenutek preživljata s hčerkama.

Okraski

Igralka Ana Dolinar Horvat pravi, da je z hčerkicama in možem že poskrbela za okrasitev doma, saj prosti čas radi preživljajo v družinskem duhu in pri njih vlada veselje.

"Malo manj kot dve leti je, odkar smo v dom sprejeli našo najmlajšo članico Nano Amo, lepo jo je sprejela tudi najina petletna hči Ronja. Že tako veliko časa preživimo skupaj in počnemo marsikaj ustvarjalnega in zanimivega, da o veselem decembru niti ne začnem naštevati (smeh). December je čaroben mesec, saj se v njem zvrstijo dobri možje, ki se jih še posebno razveselita najini hčerkici. Obisk prvega od treh, Miklavža, smo že dočakali, in sicer v duhu, v katerem sem bila vzgajana sama, to je skromnost. Punci sta tako kot jaz, ko sem bila majhna, za Miklavža dobili le kakšno pozornost – torej malo sadja, malo sladkarij in še kakšno malenkost," je povedala vedno nasmejana Ana.