Mobilna verzija
04:16 20. september 2017

Harryjeva izbranka pustila službo in prišla v London

S.N.Č.
1 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Skoraj sočasno, ko je britanski dvor uradno potrdil zvezo med princem Harryjem (32) in ameriško igralko Meghan Markle (35), je lepotica iz Toronta sedla na letalo in sredi tedna pristala v Londonu.

meghan

Ena od zadnjih scen iz serije Suits – morda za Meghan res čisto zadnja. Foto: Profimedia

Brez dopusta

Čeprav ima zdaj ob sebi svojo ljubezen, pa si princ Harry prostih dni ne more vzeti. Z dedkom, princem Phillipom, je tako ves četrtek preživel na slovesnostih ob dnevu spomina na padle vojake. 

Očitno je za vlogo princese Meghan pripravljena svoje življenje obrniti na glavo. V vseh dozdajšnjih intervjujih je poudarjala, da je igralski poklic njeno poslanstvo in kako uživa med poziranjem v modnih oblačilih.

DRUGAČNE SANJE

Serija Suits, ki doživlja že šesto sezono in ima na milijone gledalcev, Meghan ni prinesla le igralske slave, ampak je v njej poleg igre uživala tudi v modi. V malce komični seriji, ki temelji na odvetniških spletkah, se Meghan in njeni soigralci pojavljajo v najdražjih oblačilih – ko Meghan na primer nosi Diorjev kostim, je Rick Hoffman ob njej v znamki Burrberys. Te scene je Meghan opisovala kot sanjske, a je zdaj gospodična pač odločena slediti novim sanjam. Producente je prosila, naj njeno vlogo iz serije začasno izbrišejo.

TV-scene so prevroče

Službe, kot jo je imela, si Meghan pač ne more več privoščiti, kar je kljub ljubezni do igre tudi sprejela in v seriji Suits dala odpoved. Poudarek Bodoča princesa Princu se na uradnih dogodkih še ne more pridružiti. 

PRIMERNO STATUSU

Glede na to, da je Meghan v seriji kraljica seksi prizorov, je tudi razumljivo, da je delo pustila, saj razgaljeno telo bodoče princese pač ne more bit na ogled.

V London je sicer prispela na skrivaj, a kako neki bi ostala neopažena, ko pa je v zadnjih tednih krasila naslovnice vseh britanskih časopisov. Kljub čepici in temnim očalom so jo prepoznali v trgovini Whole Foods, z vrečko iz omenjene špecerije pa so jo tudi ujeli, ko je vstopala v svoj novi dom, Kensingtonsko palačo. 

Vaš prispevek