ZARES GRE

Harryjeva izbranka pustila službo in prišla v London

S.N.Č.
13. 11. 2016, 18.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Skoraj sočasno, ko je britanski dvor uradno potrdil zvezo med princem Harryjem (32) in ameriško igralko Meghan Markle (35), je lepotica iz Toronta sedla na letalo in sredi tedna pristala v Londonu.

Profimedia
Ena od zadnjih scen iz serije Suits – morda za Meghan res čisto zadnja.

Brez dopusta

Čeprav ima zdaj ob sebi svojo ljubezen, pa si princ Harry prostih dni ne more vzeti. Z dedkom, princem Phillipom, je tako ves četrtek preživel na slovesnostih ob dnevu spomina na padle vojake. 

Očitno je za vlogo princese Meghan pripravljena svoje življenje obrniti na glavo. V vseh dozdajšnjih intervjujih je poudarjala, da je igralski poklic njeno poslanstvo in kako uživa med poziranjem v modnih oblačilih.

DRUGAČNE SANJE

Serija Suits, ki doživlja že šesto sezono in ima na milijone gledalcev, Meghan ni prinesla le igralske slave, ampak je v njej poleg igre uživala tudi v modi. V malce komični seriji, ki temelji na odvetniških spletkah, se Meghan in njeni soigralci pojavljajo v najdražjih oblačilih – ko Meghan na primer nosi Diorjev kostim, je Rick Hoffman ob njej v znamki Burrberys. Te scene je Meghan opisovala kot sanjske, a je zdaj gospodična pač odločena slediti novim sanjam. Producente je prosila, naj njeno vlogo iz serije začasno izbrišejo.

TV-scene so prevroče

Službe, kot jo je imela, si Meghan pač ne more več privoščiti, kar je kljub ljubezni do igre tudi sprejela in v seriji Suits dala odpoved. Poudarek Bodoča princesa Princu se na uradnih dogodkih še ne more pridružiti. 

PRIMERNO STATUSU

Glede na to, da je Meghan v seriji kraljica seksi prizorov, je tudi razumljivo, da je delo pustila, saj razgaljeno telo bodoče princese pač ne more bit na ogled.

V London je sicer prispela na skrivaj, a kako neki bi ostala neopažena, ko pa je v zadnjih tednih krasila naslovnice vseh britanskih časopisov. Kljub čepici in temnim očalom so jo prepoznali v trgovini Whole Foods, z vrečko iz omenjene špecerije pa so jo tudi ujeli, ko je vstopala v svoj novi dom, Kensingtonsko palačo.