Nazaj na odru

Nadiya po porodu že v stari formi

mv
19. 9. 2016, 21.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Plesalka ukrajinsko-ruskega rodu Nadiya Bychkova, ki je v začetku junija prvič postala mamica, je tri mesece po porodu že v stari formi. Ujeli smo jo na odru modne revije v Celju, kjer je po modni brvi stopala vitka kot nekoč.

facebook
Pred dnevi se je vitka kot prej sprehodila po modni brvi v Celju.

Nadiya Bychkova je junija letos prvič postala mamica. S partnerjem Matijo Škarabotom sta malčico poimenovala Mila, vse ostale informacije, povezane s hčerko, pa želi plesalka ohraniti zase. Družinica večino časa preživi v Novi Gorici, kjer Matija profesionalno igra nogomet, Nadiya pa se večkrat zapelje tudi do Ljubljane, kjer obiskuje prijateljice in se dogovarja za nove projekte. Pred dnevi se je vrnila tudi na modne brvi, in sicer je bila na eni od modnih revij v Celju, kjer je pokazala izklesano postavo, ki nikakor ne priča o tem, da je pred komaj tremi meseci rodila.

facebook
Prijateljice iz sveta mode in plesa so vesele njene vrnitve.

Ni dolgo počivala

facebook
Najbolj pomemben del njenega življenja ostaja hčerka Mila.

Glede na to, da je Nadiya profesionalna plesalka, je njeno telo vajeno raznovrstnih naporov, zato je bila postavna svetlolaska fizično dejavna vse do poroda in prepričani smo, da tudi po rojstvu Mile ni ravno dolgo počivala. Njene prijateljice iz sveta mode in plesa so navdušene nad tem, da se je vrnila na delo, saj so pogrešale njeno družbo, mala Mila pa bo nedvomno odraščala z odrom, na katerem se njena mama tako dobro znajde. Pred dnevi se je vrnila na modne brvi, prvi nastop pa jo čaka v oktobru, ko bo na odru spet stala v okviru projekta Birds of Paradise.