Lepotičke

FOTO: Ana Haložan na večerji s Trumpovo bivšo

Alesh Maatko
22. 8. 2016, 21.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Medtem ko Lucija Potočnik opravlja svoje dolžnosti kot miss Universe v Sloveniji in se pripravlja na svetovni izbor, se udeležuje modnih revij, ima številna snemanja, pa Ana Haložan že opravlja delo modela, kar si je vedno želela.

Osebni album
Ana Haložan "Čudovito je bilo spoznavati tako odlične in uspešne ljudi, od Victorie Silvstedt do Ivane Trump."

Ana Haložan, ki se ji je zaradi zmage na Miss Universe Slovenije odprla mednarodna kariera in je deležna snemanj številnih kampanj v tujini, živi svoje sanje. Ana se je ravno vrnila iz Saint-Tropeza, kjer je snemala novo reklamo za kopalke in se družila s svetovno elito. Med drugimi je bila tam Ivana Trump, s katero se je naša miss Universe pred kratkim družila tudi v Rovinju, spoznala pa je tudi svetovno znano manekenko, ki ji je iz prve roke povedala, kako je živeti v svetu mode in blišča ter biti desetletja med top modno elito.

Organizacijski odbor Miss Universe Slovenije je razkril, da so prijave za Miss Universe Slovenije 2017 že odprte. 

Presrečna

»Prečudovito mondeno mesto, obiskala sem ga že večkrat, ampak vedno z drugačnim namenom. Tokrat je bilo čudovito spoznavati tako odlične in uspešne ljudi, od Victorie Silvstedt do Ivane Trump. Bila pa sem še gostja na White partyju v Les Moulins de Ramatuelle. Snemanje reklame za Saint-Tropez in Range Rover, za kopalke Shalemar. In poletje na teh lepih peščenih plažah, hkrati odličen počitek in odlični dnevi v Tropezu. Dobila sem tudi priložnost snemati kampanjo za Pletix, in to že nekaj dni po vrnitvi iz Saint-Tropeza, saj smo snemali v Splitu. V življenju je vse mogoče, ni meja, dokler imamo zdravje. Presrečna sem, da sem bila model za kampanjo,« nam je podrobnosti o potovanju zaupala Ana.