Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 14.12.2017 20:11:27

Milan že našel zamenjavo za "kup dreka" po imenu Donnarumma?

Profimedia
Zdi se, da so mlademu vratarju Gianluigiju Donnarummi štete ure na San Siru, AC Milan pa je kot vse kaže že našel njegovo zamenjavo.

Po pokalni tekmi z Verono (3:0), na kateri so navijači svojega mladega vratarja žalili in ga podili iz kluba, kar ga je zelo prizadelo in se je v slačilnici celo zjokal, je Donnarumma še korak bliže izhodnim vratom.

Razloge za bes navijačev gre iskati v govoricah, ki so se razširile pred dnevi. Donnarummin zastopnik Mino Raiola je bojda dejal, da želi njegov varovanec prekiniti novo pogodbo, v katero naj bi bil po psiholoških pritiskih praktično prisiljen. Zato naj bi bila pogodba, po kateri bo nogometaš, ki naj bi bil v pogovorih s PSG, zaslužil 5,5 milijona evrov letno, neveljavna. V njej naj bi bila tudi odškodninska klavzula, po kateri Donnaruma lahko klub zapusti za odškodnino 70 milijonov evrov, če se Milan uvrsti v ligo prvakov, oziroma 40 milijonov evrov, če se ne. To so v Milanu zanikali.

Donnarumma, ki je že poleti poskrbel za pravo prestopno sago, je tako (p)ostal slabo zapisan pri navijačih. Pred meseci je namreč že kazalo na to, da bo zapustil klub, nato pa je prišlo do velikega preobrata in Donnarumma je podpisal novo in zelo bogato pogodbo, vredno 6 milijonov evrov na leto. Očitno pa je zadnji incident sodu izbil dno. Navijači so mu že pred tekmo na ogrevanju skandirali: 'Donnarumma, ti kup d*eka!' Kasneje so razvili še transparent, na katerem je pisalo: 'Psihološko nasilje ti plačuje šest milijonov evrov in daje plačo tvojemo parazitskemu bratu? Odidi, potrpljenja je konec!'

Čeprav v Milanu zanikajo, da naj bi bil mladi zvezdniški vratar Donnarumma na izhodnih vratih kluba, pa so kot vse kaže že našli rezervni načrt, njegovo zamenjavo. Na San Siro naj bi se poleti preselil španski veteran Pepe Reina, kateremu se poleti izteče pogodba z Napolijem. Po informacijah s škornja naj bi se Španec in AC Milan dogovorila za dveletno sodelovanje, ki bo Reini navrglo 3.5 milijona evrov letno.

Članki iz rubrike