Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 07.07.2017 14:45:03

Razgor ostaja zvest Celju vsaj do leta 2020

Arsen Perić
David Razgor ostaja zvest Rokometnemu klubu Celje Pivovarna Laško, saj je še za dve leti podaljšal sodelovanje s kolektivom, v katerem je že od osmega leta starosti. Za člansko ekipo je prvič zaigral leta 2009, na 369 tekmah pa je doslej dosegel 755 golov, so sporočili iz kluba, katerega barve bo branil do leta 2020.

Razgor se je s Celjani doslej veselil petih naslovov državnega prvaka, sedmih pokalnih naslovov in štirih superpokalnih. "Celje je moje mesto, RK Celje Pivovarna Laško je moj klub in uživam v igranju za ta klub. Vesel in zadovoljen sem, da ostajam v klubu s tako bogato tradicijo, ki redno nastopa v elitni Ligi prvakov. Resda je bilo v zadnjih letih veliko sprememb, vendar se v zadnjem obdobju čuti stabilnost in pozitivna energija, ki me še toliko bolj motivira. Letos bomo imeli nekoliko spremenjeno ekipo, mešanico mlajših in nekoliko izkušenejših, vendar upam in verjamem hkrati, da se bomo hitro uigrali in povezali z novimi soigralci. Verjamem, da bomo tudi v prihodnje spisali nešteto lepih, dobrih zgodb ter obdržali primat na slovenskih rokometnih igriščih," je ob podaljšanju pogodbe povedal rokometaš.

Članska ekipa se bo prvič zbrala 26. julija, ko bodo pričeli s pripravami na sezono, ki prinaša igranje v elitni Ligi prvakov, SEHA Gazprom ligi, končnici državnega prvenstva, pokalu Slovenije in obračun Super pokala Slovenije proti Mariboru.

Značke: rokomet, slovenci

Članki iz rubrike