favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 22.10.2017 21:15:28

Žena Claudia Brava povzročila razdor v reprezentanci Čila, posledice pa ... NE BOSTE VERJELI!

Žena čilskega vratarja Claudia Brava se je oglasila po neuspehu v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo in s prstom pokazala na soigralce svojega moža.

Carla Pardo jih je preko svojega Instagram profila obtožila za pijančevanje med reprezentančnimi akcijami. "Hvala reprezentanci za vse lepe trenutke. Hvala mojemu 'Kapetanu Ameriki'. Bilo je res zelo lepo. Ampak, tisti, ki nosijo dres reprezentance, morajo ostati profesionalci. Vem, da je večina takšnih, ampak nekateri so se zabavali, celo spuščali so treninge, ker so bili pijani ... Če lahko obujete nogometne čevlje, jih obujte in prenehajte jokati, ker zdaj cela država joče," je med drugim zapisala lepša polovica Claudija Brava in s tem zelo razjezila čilske reprezentante.


Ti so celo tako jezni, da so iz skupine na WhatsAppu izločili svojega vratarja. O slabih razmerah v reprezentanci je govoril tudi njihov nekdanji selektor, zdaj pa trener Argentincev Jorge Sampaoli, ki je enega redkih profesionalcev v tej izbrani vrsti označil prav Brava, sicer člana Manchestra Cityja.

Čilska reprezentanca je torej na prelomnici. Vprašanje je, kateri igralci bodo po tem neuspehu in po številnih obtožbah na njihov račun še na voljo novemu selektorju. Kot zdaj kaže se utegneta v ekipi izoblikovati dve struji, ena okoli profesionalca Brava, druga pa okoli 'žurerjev', kot sta, denimo, Arturo Vidal i Mauricio Pinilla.

Značke: claudio-bravo, čile

Članki iz rubrike