Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
5 22.09.2017 20:14:22

ZDRAHE V PSG-ju: Neymar uveljavlja svojo voljo, ostali ga pridno poslušajo!

Neymarjev prihod v PSG je povzročil huronsko navdušenje med navijači, toda ni trajalo dolgo, da je prišlo do pravega razsula v moštvu.

Ego glavnih zvezdnikov je naredil svoje, v lase sta si skočila daleč najboljši strelec ekipe v minuli sezoni Edinson Cavani in brazilski prišlek, sicer najdražji nogometaš na svetu - Neymar.

Slednji naj bi iz Barcelone 'pobegnil' pred Lionelom Messijem, kjer je moral biti v Argentinčevi senci, kar mu nikakor ni bilo všeč. V francoski prestolnici pa je hitro pokazal, da ima tudi črno plat, ki zelo močno škodi moštvenemu duhu. Francoski Le Parisien je potrdil informacijo, ki jo je v svet spravil španski Diario Gol, in sicer, da si je kar vzel pravico, da bo v klubu postavljal svoja pravila. Pri tem pa nikakor ne namerava pustiti, da bi mu Cavani 'hodil v zelje'.

Ob tem je treba povedati, da ima Brazilec močno oporo v še enem prišleku, rojaku Daniju Alvesu, ki se je prav tako 'spravil' na Cavanija. Brazilci so res močni v PSG-ju in tudi trener Unai Emery se ob tem zdi nemočen, kar se bo težko dobro končalo.

Ob tem lahko izpostavimo, da je v Neymarjevi senci tudi Kylian Mbappe, najstniška senzacija, o kateri se je toliko govorilo v preteklih mesecih, zdaj pa je ostal nekje na obrobju pariškega nogometnega vsakdana.



Zanimivo je, da je imel Cavani v preteklosti že podobne težave, ko je prišlo do nesoglasij z Zlatanom Ibrahimovićem, kateremu je moral prepustiti mesto v konici napada. Po Švedovem odhodu pa je spet zablestel v polnem sijaju, toda idila se je hitro končala.

Njegova prihodnost v Parizu je zelo negotova, po incidentu okoli izvajanja enajstmetrovke je Neymar od predsednika kluba zahteval, naj Cavanija proda. In dobro obveščeni viri iz Španije zagotavljajo, da so bili narejeni določeni koraki v tej smeri.

Nasser Al-Khelafi je poklical predsednika Reala Florentina Pereza, ki išče napadalca, in mu ponudil 30-letnega Urugvajca. Toda Perez ni imel niti najmanjšega namena, da bi svojo slačilnico 'okužil' s pariškimi težavami, zato je ponudbo zavrnil.

Težave so tako ostale v PSG-ju, kjer uprava kluba išče novo rešitev. Vprašanje je, ali jo bo našla do zimskega prestopnega roka, ali pa bo napetost med zvezdniki morala prenašati celo sezono.

Članki iz rubrike