Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 21.09.2017 17:44:41

Vrag je odnesel šalo, BAYERN na pomoč poklical penzionerja!

Reuters
Bayern na začetku sezone tarejo poškodbe, pa so se odločili na pomoč poklicati starega znanca, ki je sicer kopačke pred meseci že obesil na klin.

Carlu Ancelottiju sive lase povzroča tudi ali predvsem mesto med vratnicama, ki je bil sicer v zadnjih letih ponavadi še najmanjša skrb. A prvi vratar Manuel Neuer v letošnjem koledarskem letu skoraj zagotovo ne bo več stopil med vratnici, ključe pa je v roke prevzel Sven Ulreich. Devetindvajsetletnik za zdaj svoje delo opravlja več kot solidno, težava pa bi znala nastopiti, če bo tudi sam pristal v ambulanti in/ali med kaznovanimi, na rezervni klopi je namreč le še 17-letni Christian Fruchtl. Talentirani najstnik, ki pa bo seveda moral pojesti še kar nekaj žgancev za igranje v bundesligi in ligi prvakov.

In sredi te vratarske krize so se pri Bayernu po pomoč obrnili h nekemu staremu znancu, treningom se je namreč pridružil Tom Starke, veteran, ki je po koncu lanske sezone odložil rokavice. "Bayern se lahko zanese name. Poslovil sem se pred slabima dvema mesecema, še vedno sem "fit" in lahko pomagam ekipi," je Starke prepričan, da še ni zarjavel. Šestintridesetletnik je sicer ščitil hrbet Neuerju vse od leta 2012 in z Bayernom osvojil 13 lovorik, v kadru pa naj bi bil že na petkovi tekmi z Wolfsburgom.

Značke: tom-starke, bayern

Članki iz rubrike