Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
16 24.08.2017 08:35:42

Kapetan Olimpije Branko Ilić v svojem slogu pred VEČNIM DERBIJEM: Mariborčani so zagotovo spili ...

Grega Wernig
Branko Ilić bo eden najpomembnejših mož Olimpije na nedeljskem prvem večnem derbiju v novi sezoni.

In medtem ko Mariborčani še vedno slavijo uvrstitev v skupinski del lige prvakov, se pri Olimpiji že resno pripravljajo na prvi večni derbi v sezoni. Vijoličasti verjetno nekje še - in tako je tudi prav - prepevajo himno lige prvakov, zeleno-beli pa so že včeraj organizirali novinarsko konferenco pred nedeljskim dvobojem z Mariborom.

Na njej sta spregovorila trener Igor Bišćan in kapetan Branko Ilić. "O tekmi z Mariborom nima smisla predolgo in na široko razpredati. Vsi vemo, koliko ta tekma pomeni. Zanimanje za tekmo je veliko, kar je le dobro za nas. Upam, da bo štadion razprodan in da bomo pred polnimi Stožicami pričarali pravo nogometno poslastico. Mi pa se bomo potrudili po najboljših močeh, da razveselimo naše navijače," je začel izkušeni branilec.



In se dotaknil mariborskega rajanja in proslavljanja uvrstitve v ligo prvakov: "Maribor je imel težko tekmo, a imel bo dovolj časa, da se do nedelje dobro spočije. Naša naloga bo, da poskrbimo, da bomo mi pravi, potem pa bomo videli, kaj nam to prinaša. Mariborčani so po zmagoslavju proti Hapoelu gotovo popili kakšen kozarček več, kar je normalno, ob tem pa jim je seveda narasla tudi samozavest. Naredili bomo vse, da bomo pravi, komaj čakam, da se tekma pred polnimi Stožicami začne."

Igor Bišćan pa je pred večnim derbijem dejal: "Derbi se bo zgodil dokaj zgodaj v prvenstvu, oboji imamo za sabo dobro obdobje, oboji smo približno enako kakovostni. Upam, da bo štadion poln, da bo vzdušje dobro in bo to pomagalo k ugodnemu razpletu."

Članki iz rubrike