GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
0 19.06.2017 16:23:08

Nora kranjska stava: Triglav premagal Rostov, predsednik kluba pa je moral poprijeti za – macolo! (foto)

Matija Metelko
V taboru Triglava v teh dneh radi sprejemajo sila nenavadne stave.

Po vrnitvi v PLTS v taboru Triglava vlada prešerno vzdušje. Dobra volja je postala še nekoliko boljša po odmevni zmagi na prijateljski tekmi, Kranjčani so namreč na kolena spravili zasedbo ruskega prvoligaša Rostova, ki je v pretekli sezoni nastopal celo v ligi prvakov. No, toda odmevna zmaga je bila nekoliko slabša novica za predsednika kluba. Beno Fekonja je namreč izgubil stavo s športnim direktorjem Sinišo Brkićem, zato je moral poprijeti kar za – macolo!

Fekonja, ki ga je Brkić izzval s stavo, da bo Triglav med pripravami dosegel vsaj eno zmago proti uglednim nasprotnikom (naslednja na vrsti bo recimo Rijeka), je moral posledično lastnoročno podreti predelno steno med garderobama članske ekipe.



"Zid bi padel v vsakem primeru. Sedaj je seveda to toliko slajše. Lepo je nadgrajevati klub na vseh področjih. Vidno rastemo in urejene garderobe so del tega projekta. V prihodnjih dneh bomo s pomočjo Mestne občine Kranj in Zavoda za šport Kranj uredili še kar nekaj sprememb na stadionu do prve tekme prve lige. Urejene prostore za poročanje bodo dobili predstavniki medijev, VIP prostor bo dobil nove stole, olepšali bomo ozadje stene stare tribune z novimi napisi, saj bodo kamere po novem snemale s tribune Hribček. Tako bo nogometna podoba Kranja ob prenosih tekem čisto drugačna, saj računamo na polne tribune in pravo nogometno vzdušje," je za klubsko spletno stran dejal Beno Fekonja.

No, Fekonja in Brkić sta si pred tekmo z Rijeko spet segla v roke. Če bo Triglav spet zmagal, bo moral športni direktor poprijeti čopič in pomagati prebarvati staro tribuno! Ni kaj, v Kranju res vlada izjemno dobra volja …

Značke: nk-triglav, plts

Članki iz rubrike