Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 19.06.2017 13:55:49

Zlatko Zahović izjemno samozavestno in kot vedno brez dlake na jeziku: Zrinjski? Maribor ne bo dovolil ...

Drago Wernig - TAKA
Maribor se bo v drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov pomeril s starim znancem. Tekmec bo prvak BiH Zrinjski, Zlatko Zahović pa dvoboj pričakuje zelo optimistično razpoložen.

Vijoličasti so se z Zrinjskim v drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov že pomerili pred tremi leti. In spomini na takratna obračuna so zelo pozitivni. Maribor je takrat na prvem dvoboju iztržil rezultat 0:0, doma zmagal z 2:0 in napredoval. V tisti sezoni se je uvrstil tudi v skupinski del lige prvakov. 


"Zahteven žreb, predstavniki naše nekdanje skupne države imajo vedno v svojih vrstah odlične igralce. Imamo prijetne spomine izpred treh let v vseh pogledih in se veselimo srečanja z našimi športnimi prijatelji," se je na žreb odzval športni direktor Maribora Zlatko Zahović

"
Od leta 2014 je Zrinjski naš prijateljski klub, v klubu so se izkazali z džentlmenskim odnosom in nas lepo sprejeli. Njihovi navijači vedno pripravijo pravo nogometno ozračje, obeta se lepa tekma v Mostarju," je nadaljeval najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance, nato pa zaključil v svojem slogu: "Spoštujemo nasprotnike, toda igrišče je nekaj drugega. Naredili bomo vse za temeljito pripravo, Maribor ne bo dovolil nobenega presenečenja." 

Članki iz rubrike